Σελ. /32
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 21 Γενάρη 2007 - αριθ. φύλλου: 9685

ΠΛΑΤΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ στο λαό και τη νεολαία

Σήμερα στο «Ρ» οι βασικές θέσεις του Κόμματος για την Παιδεία

Με τις βασικές θέσεις του για την Παιδεία και το πλαίσιο συσπείρωσης και πάλης για την εκπαίδευση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών, ξεκίνησε το ΚΚΕ την τρίμηνη καμπάνια για την Παιδεία, ξεδιπλώνοντας πρωτοβουλίες σε όλους τους χώρους - εργασιακούς, κατοικίας, εκπαίδευσης. Ολο το Κομματικό και Κνίτικο δυναμικό, εξοπλισμένο με τις βασικές θέσεις και προτάσεις του Κόμματος, έχει σήμερα υποχρέωση και ευθύνη να κινητοποιηθεί, να υπερασπιστεί με συνέπεια ένα ζωτικό δικαίωμα της εργατικής και λαϊκής οικογένειας, να ηγηθεί του αγώνα του λαού για το δικαίωμα των παιδιών του σε ένα καλύτερο μέλλον, που συνδέεται άμεσα με τον αγώνα κατά της βαρβαρότητας του ιμπεριαλισμού, για έναν καλύτερο κόσμο, για τη λαϊκή εξουσία.


ΣΕΛ.  7  -  18

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ο αντιστασιακός Παναγιώτης Βαζούρας προσφέρει στο ΚΚΕ 1.000 ευρώ, ως έβδομη δόση, και καλεί φίλους και συναγωνιστές σε άμιλλα.



ICON

ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ
Στην τελική ευθεία για τα συλλαλητήρια

Η αρχή θα γίνει στις 24 Γενάρη με τις κινητοποιήσεις των αγροτών Καρδίτσας, Λέσβου και Αιγίου και θα κλιμακωθεί με τα συλλαλητήρια σε Λάρισα, Τρίκαλα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις.


ΣΕΛ.  19
Η «μάχη» των τραπεζών

Μια «φυσική» διαδικασία, αφού βασικός στόχος του κεφαλαίου είναι το μέγιστο κέρδος, που οδηγεί σε μαζικές ανακατατάξεις, οι οποίες εκφράζονται και με τις εξαγορές ή συγχωνεύσεις επιχειρήσεων.


ΣΕΛ.  20   -   21
Στο «σφυρί» η δημόσια γη

Η πρώτη φάση της επίθεσης εμπορευματοποίησης και ξεπουλήματος του φυσικού πλούτου της χώρας εξελίχτηκε την περασμένη Τετάρτη με την πρόταση αναθεώρησης του άρθρου 24, που συζητήθηκε στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος, στη Βουλή.


ΣΕΛ.  3
ΦΟΙΤΗΤΕΣ - ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ
Την Τετάρτη οι νέες κινητοποιήσεις

Σε παλλαϊκά - πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια την Τετάρτη, 24 Γενάρη, στην Αθήνα και σε αρκετές ακόμη πόλεις καλούν δεκάδες φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι.


ΣΕΛ.  12

Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ