Σελ. /40
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 22 Οχτώβρη 2010 - αριθ. φύλλου: 10802

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΒΟΗΘΗΜΑ
Οι συνταξιούχοι να επιστρέψουν την κοροϊδία στην κυβέρνηση

Η δήλωση του πρωθυπουργού για βοήθημα σε 500 χιλιάδες συνταξιούχους, επιβεβαιώνει ότι τα ψέματα, η κοροϊδία και το θράσος δεν έχουν τέλος. Οι συνταξιούχοι δεν επαιτούν. Διεκδικούν με βάση τον πλούτο που έχουν παράξει και τις πραγματικές τους ανάγκες. Στις επερχόμενες τοπικές και περιφερειακές εκλογές οι συνταξιούχοι να ενισχύσουν το ΚΚΕ με ψήφο στη «Λαϊκή Συσπείρωση».


ΣΕΛ.  8

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ στα ιμπεριαλιστικά πολεμικά σχέδια

ΚΚΕ: Οι θερμές ευχαριστίες του ΝΑΤΟ στην κυβέρνηση καταδεικνύουν πόσο επικίνδυνη είναι για τους λαούς και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας και η εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης

Η ακόμα πιο επικίνδυνη ενσωμάτωση της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ, επιβεβαιώνεται από τις επαφές που είχε, χτες στην Αθήνα, με τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς Εθνικής Αμυνας και Εξωτερικών, ο γγ του ΝΑΤΟ. Επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι ευχαρίστησε την ελληνική κυβέρνηση για την συνεισφορά της στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους κατά των λαών, το ρόλο της στα Βαλκάνια, τη συμφωνία της στο νέο Στρατηγικό Δόγμα της Συμμαχίας για τις μελλοντικές δράσεις του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν, τη νέα δομή Διοίκησης, τη μεταρρύθμιση των δομών της Συμμαχίας, τις λεγόμενες εταιρικές σχέσεις του ΝΑΤΟ, το ζήτημα της αντιπυραυλικής προστασίας, καθώς και τη συνεργασία του ΝΑΤΟ με τη Ρωσία και την Ευρωπαϊκή Ενωση.


ΣΕΛ.  9

ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
Το «ΟΧΙ» σε ΠΑΣΟΚ - ΝΔ να γίνει «ΝΑΙ» στο ΚΚΕ με ψήφο στη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Τα εργατικά, τα φτωχά λαϊκά στρώματα, που χρόνια τώρα εμπιστεύτηκαν την ψήφο, τις ιδέες, τις προσδοκίες τους σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, να κάνουν την υπέρβασή τους, να τους τιμωρήσουν κατηγορηματικά. Αλλά, δεν αρκεί το ΟΧΙ. Χρειάζεται το ΝΑΙ που έχει μόνο ένα περιεχόμενο, τη μαζική υπερψήφιση των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που στηρίζει το ΚΚΕ.


ΣΕΛ.  6  -  7

Ελεεινή δημοσιογραφία

Η Κάτια Μακρή του «ΑΛΤΕΡ», γνωστό παπαγαλάκι του ΠΑΣΟΚ, ισχυρίστηκε χτες στο βραδινό δελτίο ότι το ΚΚΕ θα ψηφίσει την Β' Κυριακή τον Νεοδημοκράτη, λόγω μνημονίου! Παλιά τέχνη του ΠΑΣΟΚ και των παπαγάλων η διαστρέβλωση της πολιτικής του ΚΚΕ. Το ΚΚΕ ψηφίζει «Λαϊκή Συσπείρωση» και την Α' και τη Β' Κυριακή. Κάτω ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, πάνω το ΚΚΕ. Η ελεεινή δημοσιογραφία έχει κοντά πόδια κ. Μακρή...



ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΣΕΒ
Συνεργοί στην ακρίβεια που πνίγει το λαό

ΣΕΛ.  8
ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ
Ούτε ένα ευρώ για τις σπουδές μας

ΣΕΛ.  27
ΑΣΓΜΕ
Αγώνας για δωρεάν κάλυψη των αναγκών των σχολείων

ΣΕΛ.  29
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Προκλητική αστυνομική αυθαιρεσία σε βάρος στελεχών της

ΣΕΛ.  9
«ΤΡΑΙΝΟΣΕ»
Δίνει σε λειτουργία βαγόνια χωρίς πόρτες!

ΣΕΛ.  20
ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΗΣ ΕΕ ΓΙΑ «ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ» ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
Παιχνίδι σε βάρος της αγροτιάς από ΠΑΣΟΚ - ΝΔ

ΣΕΛ.  26
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΑΛΟΥΜ
Απαράδεκτες διαδικασίες για τις εκλογές

ΣΕΛ.  3
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ
Οι εφοπλιστές θα αποφασίζουν για τα νησιά!

Επίκαιρο όσο ποτέ το αίτημα για δημόσιες ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες στην υπηρεσία των λαϊκών συμφερόντων, όπως προέκυψε από τη συζήτηση Ερώτησης βουλευτή του ΚΚΕ, σχετικά με τη σύνδεση Ικαρίας και Φούρνων με τον Πειραιά. Η κυβέρνηση, απαντώντας στο δίκαιο αίτημα των κατοίκων των νησιών, υποστήριξε διά του αρμόδιου υπουργού ότι η επιλογή των γραμμών είναι θέμα των ... ακτοπλοϊκών εταιρειών! Κινητοποίηση σήμερα στις 10 π.μ. στο σταθμό του ΗΣΑΠ στον Πειραιά.


ΣΕΛ.  21

Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ