Τρίτη 15 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΡΙΑΣ
Συλλαλητήριο στο Γύθειο ενάντια στην καταστροφή τους στη Μεσόγειο

Πλήθος κόσμου από το Γύθειο και την ευρύτερη περιοχή συμμετείχε στο συλλαλητήριο που διοργάνωσε την Κυριακή η Τομεακή Επιτροπή Λακωνίας του ΚΚΕ ενάντια στην καταστροφή των χημικών της Συρίας στη Μεσόγειο.

Το συλλαλητήριο ξεκίνησε από το λιμάνι του Γυθείου. Μετά από πορεία στους δρόμους της πόλης, οι διαδηλωτές κατέληξαν στην πλατεία Δημαρχείου, για την κεντρική ομιλία, που έγινε από τον Δ. Δημητρόπουλο, μέλος της ΤΕ Λακωνίας του Κόμματος.

Ο ομιλητής μεταξύ άλλων ανέδειξε τις τεράστιες ευθύνες της συγκυβέρνησης, που μαζί με ΕΕ - ΗΠΑ - ΝΑΤΟ σχεδίασαν αυτήν την επιχείρηση: «Η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ συμμετέχει πρόθυμα σε όλους τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, εμπλέκοντας το λαό μας σε τεράστιους κινδύνους, προκειμένου να διεκδικήσει για την ελληνική αστική τάξη αναβαθμισμένο ρόλο στην περιοχή», ανέφερε.

Τέλος, κάλεσε το λαό της περιοχής «να σταθεί δίπλα στο ΚΚΕ που θα συνεχίσει να συμβάλλει στην ενίσχυση της αντιμονοπωλιακής πάλης του εργατικού - λαϊκού κινήματος, για να αποτραπεί η περιβαλλοντική καταστροφή της Μεσογείου και της περιοχής μας, για την υπεράσπιση της ζωής και των δικαιωμάτων του λαού».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ