Τρίτη 15 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συσκέψεις για την Κοινωνική Ασφάλιση

Συνεχίζονται σε πανελλαδικό επίπεδο οι συνδικαλιστικές συσκέψεις που οργανώνουν ταξικά συνδικάτα και το ΠΑΜΕ για τις εξελίξεις στην Κοινωνική Ασφάλιση. Οι συσκέψεις αυτές αποσκοπούν στον εξοπλισμό των στελεχών του ταξικού κινήματος και αναδεικνύουν το Ασφαλιστικό σε κεντρικό μέτωπο πάλης για τα σωματεία.

  • Σήμερα Τρίτη, θα γίνει σύσκεψη στην Πάτρα, με πρωτοβουλία της Γραμματείας Αχαΐας του ΠΑΜΕ, στις 7.30 μ.μ. στον Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο (Φωκαίας 26).
  • Αύριο Τετάρτη, σύσκεψη διοργανώνουν τα Σωματεία Μετάλλου Ν. Βοιωτίας, Χημικής Βιομηχανίας «Σπάρτακος», Οικοδόμων Επαρχίας Θήβας, Συνταξιούχων ΙΚΑ και Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Θήβας, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του ΕΚ Θήβας.
  • Την Πέμπτη 17 Ιούλη, σύσκεψη διοργανώνει η Ομοσπονδία Τύπου και Χάρτου, στις 7 μ.μ. σε αίθουσα που βρίσκεται στην οδό Αριστοτέλους 11-15, στον 5ο όροφο. Καλεί τα ΔΣ των σωματείων, σωματειακές επιτροπές και όλους τους πρωτοπόρους εργαζόμενους του κλάδου στην Αττική να συμμετάσχουν.
  • Περιφερειακή σύσκεψη σωματείων και εργαζομένων στις Κατασκευές, σε επίπεδο Στερεάς Ελλάδας, διοργανώνει η Ομοσπονδία Οικοδόμων στη Λαμία την Πέμπτη 17 Ιούλη στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ