Τρίτη 18 Σεπτέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Ουδέν σχόλιον

Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου και η σύζυγός του βρίσκονται στη Βοστόνη. Για το θέμα δημοσιεύτηκε σχετικό ρεπορτάζ σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Αναδημοσιεύουμε ένα μικρό απόσπασμα από το ρεπορτάζ χωρίς το παραμικρό σχόλιο (ούτε για τον κ. Παπανδρέου - ούτε για το ρεπορτάζ):

*

«Το ζευγάρι, απελευθερωμένο από την ασφυκτική αρνητική δημοσιότητα της Ελλάδας, έχει την ευκαιρία να απολαύσει στιγμές ηρεμίας και ξεκούρασης μακριά από τις πορείες διαμαρτυρίας και τις εικόνες εξαθλίωσης του κέντρου της Αθήνας. Τα περιποιημένα πάρκα, τα μικρά ρεστοράν με κουζίνες από όλο τον κόσμο και οι όμορφες γειτονιές της περιοχής Κέμπριτζ της Βοστόνης είναι μερικές μόνο από τις επιλογές του Γιώργου και της Αντας Παπανδρέου.

Ο ποταμός Τσαρλς, επίσης, δίνει τη δυνατότητα στον λάτρη των σπορ πολιτικό να επιδίδεται στο αγαπημένο του άθλημα, το κανό, ενώ οι άνετοι δρόμοι κάνουν τις βόλτες με το ποδήλατο απολαυστικές. Επίσης, ο πρώην πρωθυπουργός έχει και τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί τις αθλητικές εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου, που περιλαμβάνουν γυμναστήριο με υπερσύγχρονα όργανα γυμναστικής και πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων».

*

Α, ναι: Ο τίτλος του ρεπορτάζ ήταν

«Κανό στον ποταμό Τσαρλς και βόλτες με το ποδήλατο»...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ