Τετάρτη 1 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Εσωκομματική συμμαχία Λοβέρδου - Βενιζέλου

Διαπιστευτήρια ότι τα αντιλαϊκά μέτρα θα προχωρήσουν με κάθε τρόπο οι χτεσινές δηλώσεις τους

Τα διαπιστευτήριά τους ως εγγυητών των νέων αντιλαϊκών μέτρων που ετοιμάζει η κυβέρνηση Παπαδήμου, με την ταυτόχρονη υπόσχεση ότι θα διασφαλίσουν την «ενότητα του ΠΑΣΟΚ», ώστε να συνεχίσει να αποτελεί τον έτερο ισχυρό πόλο διαχείρισης του αστικού πολιτικού συστήματος, έδωσαν χτες οι Ε. Βενιζέλος και Α. Λοβέρδος.

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο Οικονομικών, ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε τη «στήριξή» του στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, στην κούρσα διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία των δύο έκλεισε την προηγούμενη Πέμπτη και χτες συνέταξαν μαζί τη δήλωση «στήριξης» που παρουσίασε ο Α. Λοβέρδος. Σύμφωνα με τον Ε. Βενιζέλο, ο Γ. Παπανδρέου, που χτες βρισκόταν στο Ισραήλ, δε γνώριζε τις προθέσεις τους, αλλά υποστήριξε ότι «θα τις αντιμετωπίσει με θετικό τρόπο». Τον Γ. Παπανδρέου ενημέρωσε τηλεφωνικά μετά τις ανακοινώσεις ο Α. Λοβέρδος.

Η συγκεκριμένη κίνηση έγινε δύο μέρες πριν τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ αύριο, Πέμπτη, και θεωρείται πλέον δεδομένο ότι θα σηματοδοτήσει άμεσες εσωκομματικές εξελίξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, των κοινών δηλώσεων προηγήθηκε επικοινωνία του Α. Λοβέρδου με τον Γ. Ραγκούση και την Α. Διαμαντοπούλου για να τους ενημερώσει για τις προθέσεις του. Τη Δεύτερα το βράδυ είχαν προηγηθεί συναντήσεις του Κ. Σκανδαλίδη με στελέχη του ΠΑΣΟΚ που υποστηρίζουν την υποψηφιότητα Βενιζέλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ