Τετάρτη 1 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις, συσκέψεις, κινητοποιήσεις

Εκδήλωση για την οργάνωση της πάλης ενάντια στο νομοσχέδιο, διοργανώνουν σήμερα Τετάρτη, στις 7 μ.μ., το Εθνικό Συμβούλιο Κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ) και ο Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Τριάδας Νίκαιας, στα γραφεία του Συλλόγου (Αχιλλέως 20). Θα μιλήσουν ο Κατηφές Παναγιώτης, κοινωνιολόγος και γραμματέας του ΕΣΥΝ και ο Κωνστανταράκος Γιώργος, ψυχολόγος και πρόεδρος του ΕΣΥΝ Πειραιά.

Πλατιά σύσκεψη καταδίκης του νομοσχεδίου οργανώνουν δεκάδες φορείς στη Θεσσαλονίκη, αύριο Πέμπτη, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του Συλλόγου οικογένειας Θεραπευτικού Προγράμματος «ΙΘΑΚΗ» (Συγγρού 4, 2ος όροφος). Οι φορείς που καλούν τη σύσκεψη είναι: Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ) - Παράρτημα Θεσσαλονίκης, Σύλλογος Οικογένειας και Φίλων ΘΠ ΙΘΑΚΗ - Παράρτημα Θεσσαλονίκης, Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Θεσσαλονίκης, Σύλλογος Σπουδαστών Ιδιωτικών ΙΕΚ, Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ, Σύλλογοι Γυναικών Θεσσαλονίκης - μέλη της ΟΓΕ, Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτιστικών και Τουριστικών Επαγγελμάτων Θεσσαλονίκης, Σύλλογος Αυταπασχολούμενων και Μικρών Εμπόρων, ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης, Γραμματεία Υγείας - Πρόνοιας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, Αγωνιστική Συσπείρωση Δικηγόρων.

Η ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης από κοινού με συλλόγους γονέων των δυο νησιών προχωρούν σε παράσταση διαμαρτυρίας και καταδίκης του δολοφονικού νομοσχεδίου, αύριο Πέμπτη, στη 1.30 το μεσημέρι, στα γραφεία των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Να αποσύρει το επικίνδυνο νομοσχέδιο, απαιτεί με ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος: «Η ιστορική εμπειρία μας δείχνει ότι σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη νεολαία, σχεδιάζεται η διάδοση των ναρκωτικών στους νέους σαν αντίβαρο στη ριζοσπαστικοποίησή τους. Οταν ο ατομικός δρόμος διαψεύδεται από την πραγματικότητα, τότε πρέπει να υπάρχει η φυγή προς μια ψεύτικη πραγματικότητα. Τέτοιες αντιλήψεις ευδοκιμούν και στο χώρο μας, υποστηρίζοντας ότι με τα ναρκωτικά ανοίγουν άλλοι δρόμοι της αντίληψης, μπαίνουμε σε άλλες σφαίρες της νόησης. Αυτές οι αντιλήψεις πρέπει να απαντηθούν από τα παραδείγματα πολλών ταλαντούχων καλλιτεχνών και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό που κατέστρεψαν τον εγκέφαλό τους και τη ζωή του», επισημαίνει μεταξύ άλλων ο σύλλογος, που αναγγέλλει ότι θα διοργανώσει και σχετική εκδήλωση για το θέμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ