Τετάρτη 1 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις Επιτροπών Ειρήνης
  • Η Παναθηναϊκή Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη προσκαλεί στη θεατρική παράσταση «Δεν πληρώνω! Δεν πληρώνω!» του Ντάριο Φο με το θίασο «Θεατρική Σκηνή Αλέκα Παΐζη», τη Δευτέρα 6 Φλεβάρη στις 8 μ.μ. στο Δημοτικό Κινηματογράφο Καλλιθέας «ΚΑΛΥΨΩ» (Γρηγόρη Λαμπράκη 9, δίπλα στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας). Πληροφορίες στα γραφεία της ΠΕΔΥΕ, Θεμιστοκλέους 56, Εξάρχεια και στα τηλέφωνα 210.3827.303 και 210.3843.444 από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ. Επίσης, διοργανώνει συνεστίαση την Κυριακή 19 Φλεβάρη στη 1 μ.μ. στο Δημοτικό Αναψυκτήριο «Δημήτρης Κιντής» στην Ηλιούπολη (Μνησικλέους και Υδρας).
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Κορυδαλλού διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Οικονομική κρίση, οι επιπτώσεις στην παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων και οι κίνδυνοι από την ένταση της επιθετικότητας του ιμπεριαλισμού», σήμερα Τετάρτη, στις 6 μ.μ., στα γραφεία της (Κρέσνας 12). Θα μιλήσει ο Στ. Τάσσος, πρόεδρος της ΕΕΔΥΕ. Θα ακολουθήσει κοπή της πίτας.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Νέο Δόγμα του ΝΑΤΟ, εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και ο ρόλος της Αμερικανονατοϊκής Βάσης στη Σούδα», αύριο Πέμπτη 2 Φλεβάρη, στις 8 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Χανίων, με ομιλητή τον Ηρακλή Τσαβδαρίδη, Οργανωτικό Γραμματέα του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ειρήνης.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Ταύρου διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση, τη Δευτέρα 13 Φλεβάρη, στις 5.30 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δημαρχείου Ταύρου (Επταλόφου και Πειραιώς), με θέμα: «Η οικονομική κρίση - Οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο». Θα ακολουθήσουν εκλογή Νέας Γραμματείας και κόψιμο χρονιάτικης πίτας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ