Τετάρτη 1 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τη φθορά την έχει υποστεί ο λαός...

Γρηγοριάδης Κώστας

ΣΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ και τα φιλιά το ρίξανε λοιπόν ο Ε. Βενιζέλος και ο Α. Λοβέρδος! Πολύ συγκινηθήκαμε, τι όμορφες στιγμές αλληλοεκτίμησης και συντροφικότητας...

Κι εμείς που νομίζαμε ότι έχουν αναλωθεί τόσο πολύ στην προσπάθειά τους να σώσουν τη χώρα που δεν είχαν καιρό για να ασχοληθούν με τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ και να στήνουν συμμαχίες. Προφανώς κάναμε λάθος.

Αλλωστε, όπως μας είπαν, είναι αναγκαία η ενότητα του κινήματος διότι το ΠΑΣΟΚ όλο αυτό τον καιρό... έχει υποστεί φθορά!

Υποθέτουμε ότι είναι ένας κομψός τρόπος να πούνε ότι δεν έχουν μούτρα να κυκλοφορήσουν πουθενά.

Ομως, για άλλη μια φορά είναι προκλητικοί! Το ...ΠΑΣΟΚ είναι που έχει «υποστεί φθορά» τα τελευταία χρόνια ή ο εργαζόμενος, ο αγρότης, ο μικρομαγαζάτορας, ο συνταξιούχος και ο άνεργος;

Και αυτοί δεν «υπέστησαν φθορά» γενικώς και αορίστως αλλά από την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και την πολιτική που συνεχίζει ακάθεκτη η κυβέρνηση Παπαδήμου ...μαζί με το ΠΑΣΟΚ.

Το μόνο που μας μένει τώρα για να ολοκληρωθεί η αστειότητα είναι ο υπουργός Οικονομικών και ο υπουργός Υγείας να θέσουν (ως ...στελέχη του ΠΑΣΟΚ και όχι της κυβέρνησης) το δίλημμα που είχε θέσει και ο (πρώην;) πρόεδρος: Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα;

ΣΤΑ 4,4 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΠΗΓΕ τώρα το κονδύλιο για την κάλυψη της λεγόμενης «μαύρης τρύπας» του προϋπολογισμού. Προφανώς τα δισεκατομμύρια τα έχουν για... πασατέμπο.


Παπαγεωργίου Βασίλης

Με τους ρυθμούς που πάνε σε δυο βδομάδες θα έχουν φτάσει τα 10 δισεκατομμύρια και μάλιστα με ανοδική τάση.

Μόνο που αυτά τα δισεκατομμύρια είναι σχολεία, παιδικοί σταθμοί, νοσοκομεία, ασφαλιστικά ταμεία, προνοιακά ιδρύματα, λεωφορεία, δρόμοι, υπηρεσίες πολιτικής προστασίας και άλλα πολλά.

Ομως, εμφανώς δεν... προβληματίζει και πολύ το θέμα αυτούς που συναποφασίζουν (γιατί δεν πιστεύει κανείς το παραμύθι της καλής κυβέρνησης και της πιεστικής τρόικας).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ