Τρίτη 28 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
ΛΑΡΙΣΑ
Ψηφοδέλτιο μάχης

Οι πρώτοι 101 υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Λαρισαίων παρουσιάστηκαν σε χτεσινή συνέντευξη Τύπου, που δόθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας, στην οποία παραβρέθηκε πλήθος κόσμου. Στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν εργαζόμενοι, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι, νέοι, που μαζί έχουν βρεθεί στους αγώνες για την υπεράσπιση και τη διεκδίκηση των λαϊκών δικαιωμάτων.

Την παρουσίαση έκανε ο Γ. Λαμπρούλης, υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ενώ παραβρέθηκε και η Μαρία Γαβαλά, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας.

«Οι υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης", εκφράζουν όσο γίνεται καλύτερα την κοινή δράση και συνεργασία ριζοσπαστικών λαϊκών δυνάμεων που έχουν δοκιμαστεί θετικά στις γραμμές του κινήματος, στις εκλογικές αναμετρήσεις» τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Γ. Λαμπρούλης. Και πρόσθεσε: «Εκφράζουν τις δυνάμεις που τα συμφέροντά τους, ο αγώνας τους και οι αγωνίες τους, είναι σε διαμετρικά αντίθετη κατεύθυνση επιλογής από το μεγάλο κεφάλαιο και τα κόμματα που το υπηρετούν, που καλλιεργούν αυταπάτες και ψεύτικους διαχωρισμούς, που εμποδίζουν όποια αγωνιστική ανάταση εμφανίζεται και σηκώνει περήφανα το κεφάλι, αντιστέκεται, διεκδικεί, παλεύει.

Αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα της λαϊκής οικογένειας, ενιαία στο σύνολό τους, αποκαλύπτοντας ότι τα γεννά η ίδια η μήτρα, η ίδια πολιτική. Θεωρούμε ότι Δημοτική Αρχή στο πλευρό του λαού σημαίνει ρήξη, ανυπακοή, απειθαρχία».

Καταλήγοντας ο Γ. Λαμπρούλης υπογράμμισε: «Απευθύνουμε κάλεσμα συσπείρωσης σε όλους τους αγωνιστές και από άλλους πολιτικούς χώρους, που έχουν αγανακτήσει με τα βάρβαρα μέτρα, που είναι κατά του "Καλλικράτη", να συμπαραταχθούν μαζί μας, να δώσουν τη μάχη με τη "Λαϊκή Συσπείρωση" στις επερχόμενες Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ