Τετάρτη 30 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
Βουλευτικές Εκλογές 2009
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΙΣΚΟΣ

Αναπληρωτής Καθηγητής Οδοντιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών

Στηρίζω το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, γιατί έχει καθαρή συνεπή στάση και πολιτική υπέρ των λαϊκών συμφερόντων. Γιατί είναι το μόνο κόμμα που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή πάλης στο δίκαιο αγώνα του λαού μας.

Που αγωνίζεται για να χτυπηθεί οριστικά η ανεργία, η φτώχεια, η εργασιακή ανασφάλεια, η καταστροφή του περιβάλλοντος, η εμπορευματοποίηση της Υγείας και της Παιδείας.

Γιατί λέει την αλήθεια στο λαό, μακριά από μοιρολατρίες και ηττοπάθειες, αποκαλύπτει την αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ και των άλλων πολιτικών δυνάμεων, έχει επαληθευτεί στις προβλέψεις του για τις πολιτικές που συγκαλυμμένα εξυφαίνονται από τα επιτελεία των δυνάμεων της πλουτοκρατίας κατά των λαϊκών κατακτήσεων.

Που αντιπαρατίθεται με το μεγάλο κεφάλαιο, τα μεγάλα ιμπεριαλιστικά κέντρα (ΕΕ, ΝΑΤΟ κ.λπ.) και μηχανισμούς και της πολιτικής έκφρασής τους, προκειμένου να υπερασπιστεί τα δίκαια του εργαζόμενου λαού.

Γιατί προτείνει έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης, της λαϊκής εξουσίας και οικονομίας, όπου θα υπάρχει κεντρικός σχεδιασμός και προγραμματισμός για την εργασία και την οικονομία, με στόχο την κάλυψη των αναγκών του λαού μακριά από κάθε μορφής εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Γιατί η 90χρονη ιστορία των αγώνων και θυσιών για τα λαϊκά συμφέροντα αποτελεί εγγύηση για την ανασύνταξη του κινήματος για την αναχαίτιση της αντιλαϊκής λαίλαπας που έρχεται από την επομένη των εκλογών.

Τελικά, γιατί δυνατό ΚΚΕ σημαίνει πιο δυνατός λαός.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ