Πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας και Νομαρχιακός Σύμβουλος
Οι βουλευτικές εκλογές διεξάγονται σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα. Οι πλουτοκράτες με πρόσχημα την κρίση είναι έτοιμοι αμέσως μετά τις εκλογές να εξαπολύσουν νέα επιδρομή καταλήστευσης των λαϊκών και εργατικών εισοδημάτων.
Ο λόγος που οδηγούν τη χώρα σε πρόωρες εκλογές έχει να κάνει με τις ανάγκες του συστήματος να περάσει τα αντιλαϊκά μέτρα έχοντας ως όχημα μια κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή που θα μοιράζει ψεύτικες ελπίδες και προσδοκίες στο λαό.
Στον αντίποδα του σχεδιασμού της ολιγαρχίας η εργατική τάξη και ο απλός λαός πρέπει να απαντήσουν ενισχύοντας την ασπίδα προστασίας τους, δηλαδή τους λαϊκούς αγώνες και δυναμώνοντας σε πολιτικό επίπεδο τον ισχυρότερο πόλο αντίστασης στην αντιλαϊκή πολιτική που είναι το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ελλάδας.