Τρίτη 21 Αυγούστου 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
BASKET LEAGUE
«Tίτλοι τέλους» για ΠΑΟ - Χαραλαμπόπουλο

ΠΑΟ: Στη λύση της συνεργασίας τους μετά από έξι χρόνια κατέληξαν χτες Παναθηναϊκός και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, παρά το γεγονός ότι οι δυο πλευρές είχαν συμβόλαιο μέχρι το 2021. Θυμίζουμε ότι την περσινή χρονιά ο 21χρονος φόργουρντ είχε δοθεί δανεικός από τους «πράσινους» στον ΠΑΟΚ. Πλέον ο Χαραλαμπόπουλος είναι ελεύθερος να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί, αφού στο «διαζύγιό» του με τους πρωταθλητές δεν προβλέπεται κάποιος περιορισμός.

ΑΕΚ: Σε ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει της νέας χρονιάς μπήκε από χτες η ΑΕΚ, με το πρώτο γκρουπ των παικτών της, που απαρτιζόταν κυρίως από Ελληνες, να περνάει εργομετρικά τεστ. Συμμετείχαν οι Δημήτρης Μωραΐτης, Γιάννης Αγραβάνης, Μανώλης Χατζηδάκης και Νίκος Ρογκαβόπουλος, οι οποίοι μετά τις ιατρικές εξετάσεις, το πρωί, προπονήθηκαν το απόγευμα υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού της ομάδας, Ιταλού Λούκα Μπάνκι. Για αύριο Τετάρτη είναι προγραμματισμένες οι αφίξεις των ξένων της ομάδας, προκειμένου η ΑΕΚ να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας.

ΠΑΟΚ: Παρουσία του προέδρου της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς, ξεκίνησε χτες και τυπικά η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, με τους περισσότερους παίκτες να δίνουν το «παρών» στην πρώτη προπόνηση της Πυλαίας. Απουσίαζαν δικαιολογημένα οι Φιλ Γκος, Ουίλιαμ Χάτσερ και Γιανίκ Μορέιρα, οι οποίοι αναμένονται στο τέλος της βδομάδας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ