Τρίτη 21 Αυγούστου 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Δεύτερη επιτυχία για τους άνδρες

Με τον αέρα της πρώτης της νίκης επί του Λουξεμβούργου (3-0) η Εθνική ανδρών επικράτησε και της Σουηδίας εκτός έδρας με 3-0 σετ συμμετέχοντας στον 7ο όμιλο των προκριματικών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ετσι πλέον η ελληνική ομάδα, ενόψει της 3ης αγωνιστικής, όπου θα φιλοξενήσει αύριο, Τετάρτη, το Αζερμπαϊτζάν, έχει την ευκαιρία να εδραιωθεί στο ρετιρέ της βαθμολογίας βάζοντας τις βάσεις για την πρόκριση. Στον αγώνα κόντρα στη Σουηδία η Εθνική έφθασε στη νίκη έχοντας ως βασικό... όπλο το πολύ καλό μπλοκ, όπου με πρωταγωνιστές τους Πετρέα, Πελεκούδα επικράτησε στις μάχες του φιλέ (11 - 4 πόντοι), ενώ ο Φιλίποφ ήταν άριστος στο ρόλο του πασαδόρου.

Τα σετ: 20-25, 20-25, 16-25.

Στη βαθμολογία του ομίλου η Ελλάδα προηγείται με 6 β. (6-0 σετ) και ακολουθούν: Αζερμπαϊτζάν 2, Σουηδία 1, Λουξεμβούργο 0. Υπενθυμίζεται πως από τους 7 ομίλους στα προκριματικά στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος προκρίνονται οι 7 πρώτες ομάδες καθώς και οι 5 καλύτερες δεύτερες.

Ακάθεκτες και οι γυναίκες

Η Εθνική ομάδα βόλεϊ των γυναικών επιβλήθηκε με 3-0 (20-25, 19-25, 16-25) σετ επί της Νορβηγίας στο Φρέντρικσταντ και έκανε 2 νίκες στα 2 παιχνίδια στον όμιλό της για τα προκριματικά του αντίστοιχου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Στον όμιλο συμμετέχουν ακόμα η Ουγγαρία και το Μαυροβούνιο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ