Τρίτη 21 Αυγούστου 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΠΑΟΚ
Ψάχνει βάσεις πρόκρισης

Αποτέλεσμα που θα τον φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στους ομίλους του Champions League θέλει να αποσπάσει απόψε ο ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζοντας στη Λισαβόνα την Μπενφίκα (22.00 - Cosmote Sports 1), στον πρώτο αγώνα για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται να φέρει σε πέρας τη δυσκολότερη αποστολή του μέχρι τώρα στα προκριματικά, καθώς η πορτογαλική ομάδα είναι ο πιο ισχυρός αντίπαλος στο δρόμο του ΠΑΟΚ, σαφώς ανώτερης δυναμικότητας σε σχέση με τους δύο προηγούμενους (Βασιλεία, Σπαρτάκ Μόσχας), αλλά και με μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας σε σχέση με την ελληνική ομάδα, καθώς έχει ήδη δώσει και δύο αγώνες για το πορτογαλικό πρωτάθλημα. Από την πλευρά του ο «Δικέφαλος», με τον «αέρα» του αήττητου στις φετινές ευρωπαϊκές υποχρεώσεις (τρεις νίκες - μία ισοπαλία), δικαιούται να ελπίζει σε αποτέλεσμα ευνοϊκό ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα την επόμενη βδομάδα.

Το κυριότερο αγωνιστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, είναι η απουσία του Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το οστικό οίδημα που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ο Ουάρντα συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να τον αντικαταστήσει. Προβλήματα υπάρχουν και στην Μπενφίκα, αφού αμφίβολος μέχρι χτες ήταν ο δεξιός μπακ Αντρέ Αλμέιδα.

  • Επίσης για τα πλέι οφ της διοργάνωσης, απόψε διεξάγονται οι αγώνες Μπάτε - Αϊντχόφεν (22.00 - Cosmote Sports 3) και Ερυθρός Αστέρας - Σάλτσμπουργκ (22.00 - Cosmote Sports 2).

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ