Τρίτη 31 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ
  • Την Τρίτη 31 Ιούλη:

-- Η ΚΟΒ Κεντρικού Διαμερίσματος Πάτρας θα πραγματοποιήσει ομιλία - συζήτηση στην Αγία Σοφία, στο καφενείο «ΛΙΜΠΕΡΟ», στις 8.30 μ.μ., με ομιλήτρια την Δήμητρα Κωστοπούλου, μέλος της ΤΕ Αχαΐας.

-- Η ΚΟΒ Ανατολικού Πύργου θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Χειμαδιό Ηλείας με αφορμή τις καταστροφές στη σταφίδα από τις βροχές, με επικεφαλής τον Χρήστο Γιάνναρο, μέλος της ΤΕ Ηλείας.

  • Εκδήλωση για τη μάχη της Αμφιλοχίας που έδωσε ο ΕΛΑΣ κατά των Γερμανών κατακτητών διοργανώνουν η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ και οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ την Τετάρτη 1η Αυγούστου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κατάθεση στεφάνων στο χώρο του μνημείου (8.30 μ.μ.) και προβολή της ταινίας του Π. Βούλγαρη «Το τελευταίο σημείωμα» (9 μ.μ.), στο χώρο εκδηλώσεων Πανακαρνάνιων (Λιμάνι).
  • Πολιτική συγκέντρωση διοργανώνει η ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ την Παρασκευή 3 Αυγούστου. Θα γίνει στις 8.30 μ.μ., στη Γέφυρα, στο Ποτάμι Λευκίμμης και θα μιλήσει η Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του ΚΚΕ.
  • Την Παρασκευή 3 Αυγούστου, στις 9.30 μ.μ., η ΚΟΒ Μανταμάδου Λέσβου διοργανώνει λαϊκό γλέντι στην ταβέρνα του Χιωτέλλη.
  • Την Παρασκευή 10 Αυγούστου, η ΚΟΒ Αγιάσου διοργανώνει λαϊκό γλέντι στις 9 μ.μ. στην πλατεία αγοράς Αγιάσου.
  • Την Παρασκευή 17 Αυγούστου, στις 9 μ.μ., η ΚΟΒ Λ. Θερμής Λέσβου διοργανώνει λαϊκό γλέντι στην αγορά του χωριού, με τα «Φώτα Απέναντι».

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ