Σάββατο 14 Ιούλη 2018 - Κυριακή 15 Ιούλη 2018 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΔΙΕΘΝΗ

ΔΑΜΑΣΚΟΣ.-- Τουλάχιστον 28 άμαχοι σκοτώθηκαν σε αεροπορική επίθεση που έγινε στην περιοχή Σούσα της συριακής επαρχίας Ντέιρ Εζόρ, κοντά στα σύνορα με το Ιράκ. Εκπρόσωπος της αντικαθεστωτικής ΜΚΟ «Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» είπε ότι «δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για ένα πλήγμα της ιρακινής Πολεμικής Αεροπορίας ή του διεθνούς συνασπισμού».

ΡΩΜΗ.-- Η Ιταλία δεν θα επικυρώσει τη Συμφωνία Ελεύθερου Εμπορίου της Ευρωπαϊκής Ενωσης με τον Καναδά (CETA), δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης και ηγέτης του «Κινήματος 5 Αστέρων», Λουίτζι ντι Μάγιο.

ΠΕΚΙΝΟ.-- Τουλάχιστον 19 άνθρωποι σκοτώθηκαν μετά από ισχυρή έκρηξη την οποία προκάλεσε πυρκαγιά σε χημικό εργοστάσιο στο βιομηχανικό πάρκο νοτιοανατολικά της Τσενγκντού, στη νοτιοδυτική επαρχία Σετσουάν. Αλλοι 12 τραυματίστηκαν.

ΚΑΪΡΟ.-- Τουλάχιστον 12 άνθρωποι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο του Καΐρου με τραύματα που υπέστησαν μετά από έκρηξη που έγινε αργά το βράδυ της Πέμπτης σε εργοστάσιο πετροχημικών ειδών κοντά στο αεροδρόμιο της αιγυπτιακής πρωτεύουσας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ