Τετάρτη 11 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
27ο ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΚΝΕ
Στην Πάτρα με συνθήματα αερόστατα γεμάτα!

«Χρόνια πολλά στο αερόστατο που κλείνει ένα χρόνο...», όπως έλεγε και το τραγούδι που σκαρφίστηκαν τα παιδιά και οι ομαδάρχες της Κεντρικής Μακεδονίας
«Χρόνια πολλά στο αερόστατο που κλείνει ένα χρόνο...», όπως έλεγε και το τραγούδι που σκαρφίστηκαν τα παιδιά και οι ομαδάρχες της Κεντρικής Μακεδονίας
Στο πλαίσιο του 27ου Διημέρου λειτούργησε για 6η συνεχόμενη χρονιά παιδική κατασκήνωση για παιδιά των τελευταίων τάξεων του Δημοτικού και του Γυμνασίου, τους μικρότερους φίλους της ΚΝΕ. Για πρώτη φορά φέτος, η παιδική κατασκήνωση άνοιξε τις πύλες της μια μέρα νωρίτερα, από την Πέμπτη 5 Ιούλη. Η συμμετοχή των ομάδων από όλη την Ελλάδα ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά!

Και τις 4 μέρες ξεδιπλώθηκε ένα πλούσιο πρόγραμμα, ειδικά διαμορφωμένο γι' αυτές τις ηλικίες. Ξεχωριστά μπορούμε να αναφέρουμε την παρακολούθηση της θεατρικής παράσταση «Κοντά στις ράγες» από τη θεατρική ομάδα της ΚΝΕ Κεντρικής Μακεδονίας «Τα Κόκκινα Αλεξίπτωτα», τις αθλητικές δραστηριότητες μέσα και έξω από τη θάλασσα, τις ομαδικές δραστηριότητες που άνοιγαν το έδαφος για να συζητήσουν τα παιδιά μαζί με τους ομαδάρχες τους θέματα όπως ο πόλεμος αλλά και το ποια πρέπει να είναι η απάντηση των λαών. Πραγματοποιήθηκε, ακόμα, επίσκεψη στο οινοποιείο «Achaia Clauss». Αυτά όμως που έκλεψαν τις εντυπώσεις όλων ήταν το πάρτι και το πέταγμα μικρών αερόστατων, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου κυκλοφορίας του περιοδικού «Κόκκινου αερόστατου», που απ' ό,τι φαίνεται έχει κερδίσει ήδη τη θέση του στις καρδιές των μικρών αναγνωστών του!

Ο θερμός αποχαιρετισμός των ομάδων, η σιγουριά και η διαβεβαίωση ότι «θα τα πούμε και του χρόνου», αλλά και οι παραγγελίες για το τι θέλουν να έχει η ερχόμενη παιδική κατασκήνωση, φανερώνουν τη μεγάλη της επιτυχία!


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org