Σάββατο 9 Ιούνη 2018 - Κυριακή 10 Ιούνη 2018 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τέρμα η κοροϊδία! Δεσμεύσεις στο κεφάλαιο σημαίνει μέτρα δίχως τέλος για το λαό

Μόνη διέξοδος ο αγώνας για Συμβάσεις, για αυξήσεις μισθών και συντάξεων, για κατάργηση των μνημονιακών νόμων

  • Αρνείται η κυβέρνηση να συζητήσει την πρόταση νόμου των 513 Συνδικάτων, επικαλούμενη «προβλήματα συνταγματικότητας», «νομικές ασάφειες» και χαρακτηρίζοντας «ευχολόγιο» τις δίκαιες διεκδικήσεις των εργαζομένων! Υποκρισία από ΝΔ, Κίνημα Αλλαγής, που πρωτοστάτησαν στο μνημονιακό αντεργατικό πλαίσιο.
  • Εικονική πραγματικότητα, καμία σχέση με αυτή που βιώνουν οι εργαζόμενοι στους χώρους δουλειάς, αντιμέτωποι με μισθούς πείνας, εργασιακές σχέσεις - λάστιχο και εργοδοτική τρομοκρατία, παρουσίασαν την Παρασκευή η υπουργός Εργασίας και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας να κρύψουν τις ευθύνες της κυβέρνησης για τη διατήρηση και επέκταση του αντεργατικού πλαισίου.
  • Κοροϊδεύει η κυβέρνηση με υποσχέσεις ότι οι δεσμεύσεις της υπέρ του κεφαλαίου μπορούν να συνυπάρξουν με σύγχρονα εργατικά δικαιώματα και ανάκτηση απωλειών.
  • Δ. Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τους δίκαιους αγώνες των εργαζομένων για δουλειά και ζωή με δικαιώματα. «Καθαρή έξοδος» από τα μνημόνια και γενικότερα για τους εργαζόμενους σημαίνει μόνο κατάργηση των μνημονιακών νόμων, αναπλήρωση των απωλειών, ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

ΣΕΛ.  8   -   11

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ