Παρασκευή 27 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΑΟ
Τελευταία ευκαιρία για αντίδραση

Σε τεταμένο κλίμα, λόγω και της κόντρας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους διοικούντες της ΚΑΕ και την Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός στον αποψινό 4ο αγώνα της προημιτελικής σειράς με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη (22.00 - Novasports 1) παίζει το τελευταίο του «χαρτί» για την πρόκριση στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης, που θα γίνει στο Βελιγράδι. Με το σκορ στις νίκες 2-1 σε βάρος της, η ελληνική ομάδα χρειάζεται το «διπλό» με το οποίο θα ισοφαρίσει τη σειρά και θα έχει την ευκαιρία να πάρει την πρόκριση σε 5ο αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Παρά τα παράπονα για τη διαιτησία του 3ου αγώνα, την οποία οι «πράσινοι» θεωρούν υπεύθυνη σε μεγάλο βαθμό για την ήττα, παραμένει η αισιοδοξία ότι η ομάδα είναι ικανή να πάρει τη νίκη απόψε και να επανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας. Αυτό φάνηκε και από τα λεγόμενα του τεχνικού του «Τριφυλλιού» Τσάβι Πασκουάλ. Αν και η Ρεάλ είναι από τις ποιοτικότερες ομάδες στην Ευρώπη, είπε, εκείνος έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες του, δηλώνοντας ευχαριστημένος από την απόδοσή τους στον προχτεσινό αγώνα.

Εξώδικο στην Ευρωλίγκα

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απέστειλε εξώδικο κατά της Ευρωλίγκας με αφορμή τη μη καταβολή του ποσού που αντιστοιχεί στους «πράσινους» από τις νίκες κατά τη διάρκεια της χρονιάς! Η ΚΑΕ αξιώνει 681.910 ευρώ, εξηγώντας πως η διοργανώτρια αρχή όφειλε να καταθέσει το συγκεκριμένο ποσό μέχρι τις 15 Απρίλη, κάτι που δεν συνέβη. Ζητά μάλιστα να της καταβληθούν τα χρήματα εντός 72 ωρών.

  • Με εφαλτήριο τη νίκη της στο τρίτο παιχνίδι, που μείωσε το σκορ στις νίκες σε 2-1, η Κίμκι υποδέχεται απόψε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (20.00 - Νovasports 3) στον τέταρτο και πιο κρίσιμο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για τα προημιτελικά.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ