Πέμπτη 29 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Κάλεσε χρυσαυγίτη βουλευτή να κάνει απονομές

Την ενέργεια καταγγέλλει η Τομεακή Επιτροπή Κέρκυρας του ΚΚΕ

Την απόφαση του ΔΣ της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κέρκυρας να καλέσει στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών του νησιού τον βουλευτή Κέρκυρας της Χρυσής Αυγής, τον οποίον ενέταξε και στο πρόγραμμα απονομών, κατήγγειλε η Τομεακή Επιτροπή Κέρκυρας του ΚΚΕ. Οπως τονίζει μεταξύ άλλων η ΤΕ του ΚΚΕ, η Χρυσή Αυγή είναι μια εγκληματική ναζιστική οργάνωση και οι εκπρόσωποί της δεν έχουν καμία θέση σε εκδηλώσεις αθλητικές, πολιτισμικές και ευρύτερες εκδηλώσεις του λαού και της νεολαίας, αφού η παρουσία τους φέρνει σε αυτές τις εγκληματικές αντιλήψεις και το αποκρουστικό πρόσωπο του ρατσισμού.

«Οσοι δείχνουν ανοχή στους νοσταλγούς του Χίτλερ και δίνουν βήμα παρουσίας σε εκπρόσωπό της, φέρουν βαριές ευθύνες δηλητηρίασης της κοινωνικής συνείδησης με ό,τι πιο άθλιο γέννησε η σαπίλα του καπιταλισμού! Τέτοιες ευθύνες έχει και η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κέρκυρας! Το ΚΚΕ καλεί το λαό και τη νεολαία σε μαζική καταδίκη και απομόνωση της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής. Καλεί σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα. Καμία ανοχή στους αδίστακτους νοσταλγούς του Χίτλερ», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ΤΕ του ΚΚΕ.

Παράλληλα, στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι αποτελεί καθήκον και αναγκαιότητα στα σχολεία, στον αθλητισμό, στη νεολαία, οι εκπαιδευτικοί, γενικότερα μέσα στην κοινωνία οι επιστήμονες και καλλιτέχνες, οι αθλητές να αποκαλύψουν, να πολεμήσουν και να ορθώσουν τείχος στο δηλητήριο του φασισμού - ναζισμού.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ