Τετάρτη 10 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΑΡΑΤΕ
Αντίστροφη μέτρηση

Δύο μέρες έμειναν για την έναρξη του 2ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Καράτε Εφήβων - Νεανίδων και Νέων (ανδρών και γυναικών) που θα ανοίξει την αυλαία του την Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε το προεδρείο της Οργανωτικής Επιτροπής, αναφέρθηκε στις συμμετοχές που έχουν δηλωθεί για τους αγώνες αλλά και για τα μέτρα ασφαλείας των αθλητών που θα αγωνιστούν στη διοργάνωση.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Καράτε, Γιώργος Γερόλυμπος, τόνισε: «Δεν είμαι ευχαριστημένος από τις συμμετοχές, καθώς υπολογίζαμε περίπου 100 χώρες. Πάντως, παρά τα προβλήματα μεταφορών ύστερα από τα γεγονότα στην Αμερική, θα φιλοξενήσουμε 1.200 αθλητές από 62 χώρες. Οι βασικές ακυρώσεις αποστολών ήταν από τις ΗΠΑ, το Ισραήλ, την Ταϊλάνδη αλλά πρέπει να τονίσω ότι έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στα μέτρα ασφαλείας, τόσο για τους αγώνες όσο και τη διαμονή των αποστολών στη χώρα μας».

Από την άλλη, ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Αντώνης Σαδούκας, μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τα οποία εστιάζονται στους τραυματισμούς.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ