Τρίτη 20 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΟ ΞΑΝΘΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Εξόρμηση σε εργασιακούς χώρους και χωριά

Πλατιά εξόρμηση σε εργασιακούς χώρους, χωριά, γειτονιές της Ξάνθης προγραμματίζει τις επόμενες μέρες η Κομματική Οργάνωση Ξάνθης του ΚΚΕ, ενάντια στην προσπάθεια μετατροπής της Ξάνθης σε απέραντη φυτεία κάνναβης.

Η πανεξόρμηση θα κορυφωθεί με εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Μάρτη, στις 6.30 μ.μ., στο Αμφιθέατρο του Πολυτεχνείου (ΠΡΟΚΑΤ).

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι: Παναγιώτης Γεωργάκας, ψυχίατρος - νευρολόγος, πρώην υπεύθυνος του θεραπευτικού προγράμματος «ΑΡΓΩ», μέλος του ΔΣ του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ). Χρήστος Τρέλλης, γεωπόνος, περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και μέλος της ΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ. Μπάμπης Φωτιάδης, φαρμακοποιός, μέλος του ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ξάνθης. Γιώτα Ρόιδου, πρόεδρος της Ενωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ξάνθης.

Με ανακοίνωσή της, η ΤΕ Ξάνθης του ΚΚΕ καλεί το λαό να παλέψει ενάντια στην προσπάθεια καλλιέργειας της ανοχής στη ναρκωκουλτούρα, στα σχέδια των επενδυτών - μεγαλοεπιχειρηματιών και των πολιτικών τους εκπροσώπων, στην πολιτική που θέλει να μας έχει ναρκωμένους και υποτακτικούς στα γενικότερα σχέδιά τους για τη «διαιώνιση» της κυριαρχίας τους.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ