Τετάρτη 31 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Ολυμπιακός - ΑΕΚ και στο παρκέ

Στη «σκιά» του ποδοσφαιρικού αντίστοιχου ντέρμπι, Ολυμπιακός και ΑΕΚ αναμετρώνται σήμερα και για το Κύπελλο στο χάντμπολ στο κλειστό του Ρέντη, στο πλέον ενδιαφέρον παιχνίδι της προημιτελικής φάσης στη διοργάνωση. Ο αγώνας προμηνύεται ντέρμπι όχι μόνο στα χαρτιά, λόγω της αντιπαλότητας ανάμεσα στους δύο συλλόγους σε όλα τα αθλήματα, αλλά και στο παρκέ, καθώς και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε ιδανική αγωνιστική κατάσταση. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από σημαντική νίκη με 26-22 επί του ΠΑΟ στο πρωτάθλημα, που τους διατήρησε στην κορυφή και μάλιστα αυξάνοντας τη διαφορά από τους διώκτες τους. Από την άλλη η ΑΕΚ προέρχεται από ένα σερί 7 νικών που την ανέβασε στην 3η θέση της βαθμολογίας, αλλά και ψυχολογικά.

Από τους υπόλοιπους προημιτελικούς ξεχωρίζει ο αγώνας στο Αργος, όπου ο Διομήδης φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ. Σημειώνεται ότι τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ και από τους νικητές θα προκύψει η τετράδα των ημιτελικών.

  • Το πρόγραμμα: Φαίακας Κέρκυρας - Αερωπός Εδεσσας (18.00), Διομήδης Αργους - ΠΑΟΚ (18.00 - ΒΕΡΓΙΝΑ ΤV), Νηρεύς - Δούκας (18.30), Ολυμπιακός - ΑΕΚ (19.00 - ΕΡΤ2).

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ