Παρασκευή 19 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΕΤΗΠ
Συγκέντρωση αύριο στο Διοικητικό Μέγαρο του ΟΤΕ

Συγκέντρωση στο Διοικητικό Μέγαρο του ΟΤΕ οργανώνει αύριο Σάββατο, στις 2.30 μ.μ., το Συνδικάτο Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής Αττικής (ΣΕΤΗΠ), εκεί όπου η Ομοσπονδία (ΟΜΕ ΟΤΕ) θα κάνει μία ακόμα συνάντηση με την εργοδοσία του ομίλου ΟΤΕ για τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

Με την κινητοποίηση αναδεικνύονται το αίτημα για υπογραφή ενιαίας Συλλογικής Σύμβασης, αλλά και η αντίθεση στη μετατροπή του προσωπικού ασφαλείας σε απεργοσπαστικό μηχανισμό, στο πλαίσιο συμφωνίας που υπέγραψε ο κυβερνητικός και εργοδοτικός συνδικαλισμός με την εργοδοσία.

Το ΣΕΤΗΠ καλεί τους εργαζόμενους σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση, προκειμένου «να κάνουμε ξεκάθαρο ότι δεν θα τους χαρίσουμε τόσο εύκολα τις απεργίες μας, τις κινητοποιήσεις μας, τους μισθούς μας, τις ίδιες μας τις ζωές. Να κάνουμε ξεκάθαρο ότι δε θα ματώνουμε άλλο για να αυγαταίνει τα κέρδη του ο ΟΤΕ. Να κάνουμε ξεκάθαρο στις δυνάμεις ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ κτλ. ότι όχι απλά είμαστε αντίθετοι με αυτές τις διαπραγματεύσεις, που χαρίζουν όλο και περισσότερο στον Ομιλο, αλλά ότι θέλουμε Σύμβαση που να καλύπτει τις απώλειες που είχαμε μέσα στην κρίση με ουσιαστικές αυξήσεις, με τελικό στόχο την πραγματική ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας (...) Θέλουμε μια Σύμβαση ενιαία, που να καλύπτει όλους τους εργαζόμενους του Ομίλου, που να καταργεί στην πράξη τους άθλιους διαχωρισμούς που έχει επιβάλει χρόνια τώρα η διοίκηση».

Το ΣΕΤΗΠ καλεί επίσης τα επιχειρησιακά σωματεία του κλάδου να πάρουν θέση και να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ