Πέμπτη 18 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΠΑΟ 67-62
Εχασε ριμπάουντ και ευκαιρία

Στις λεπτομέρειες έχασε ο Παναθηναϊκός μια σημαντική ευκαιρία να φύγει με νίκη από την Κωνταντινούπολη, όπου τελικά υπέστη την ήττα από τη Φενερμπαχτσέ με 67-62, για τη 18η αγωνιστική της Εuroleague. Το «κακό» για τον Παναθηναϊκό είναι διπλό, αφού η Φενέρ έπιασε την ελληνική ομάδα στη βαθμολογία με απολογισμό 12 νίκες - 6 ήττες και κάλυψε την ήττα της στον αγώνα του α' γύρου (-2), υπερτερώντας σε ενδεχόμενη ισοβαθμία.

Οι «πράσινοι» σε μια πολύ καλή εμφάνιση, παρά την ήττα, πάλεψαν στα ίσια τον αγώνα απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, είχαν τον έλεγχο σε αρκετά διαστήματα της αναμέτρησης, ωστόσο η απώλεια των ριμπάουντ στα τελευταία κρίσιμα λεπτά (6 χαμένα επιθετικά στο 4ο δεκάλεπτο) αποδείχθηκε καθοριστική για την έκβαση. Από την άλλη πλευρά, καταλυτική για τους γηπεδούχους ήταν η παρουσία του Κώστα Σλούκα στο ίδιο διάστημα, όπου με 4 στις 4 βολές σφράγισε ουσιαστικά τη νίκη για την τουρκική ομάδα. Μέχρι τότε και για τρεις περιόδους, οι παίκτες του «Τριφυλλιού» είχαν σταθεί πολύ καλά απέναντι στους αντιπάλους τους, με πρωταγωνιστές τους Σίνγκλετον και Καλαθη, διεκδικώντας στα ίσια τη νίκη. Στο πρώτο μέρος δεν άφηναν τους αντιπάλους να ξεφύγουν, παραμένοντας κοντά στο σκορ (18-20, 35-30), ενώ στην τρίτη περίοδο τα πράγματα πήγαν ακόμη καλύτερα για τον Παναθηναϊκό. Με πολύ καλή αμυντική λειτουργία κατάφεραν να πάρουν και τα ηνία στο σκοράρισμα, προηγούμενοι με 50-47 στο 30'.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Τόμπσον 14, Μέλι 7 (1), Μαχμούτογλου 3 (1), Ουαναμέικερ 2, Σλούκας 11 (1), Γκούντουριτς 9 (1), Βέσελι 12 (5/13 δίποντα, 2/4 βολές, 8 ριμπάουντ), Ντίξον 5 (1), Ντατόμε 4 (7 ριμπάουντ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Σίνγκλετον 14 Ρίβερς 8, Παππάς 8 (1), Ντένμον 7 (1), Γκιστ 2, Βουγιούκας 4, Λεκαβίτσιους 3 (1), Γκάμπριελ, Καλάθης 13, Αντετοκούνμπο 3.


H απώλεια των ριμπάουντ στα κρίσιμα σημεία στέρησε από τον Παναθηναϊκό την ευκαιρία να φύγει με τη νίκη από την Κωνσταντινούπολη

Eurokinissi Sports

H απώλεια των ριμπάουντ στα κρίσιμα σημεία στέρησε από τον Παναθηναϊκό την ευκαιρία να φύγει με τη νίκη από την Κωνσταντινούπολη

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ