Πέμπτη 18 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΔΙΕΘΝΗ
ΗΠΑ - ΝΤ. ΤΡΑΜΠ
Νέα «συμφωνία» Μπάνον με τους ανακριτές...

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ.--

Με ειδικούς ερευνητές του επικεφαλής ερευνών Ρόμπερτ Μιούλερ για τις πιθανές σχέσεις του προεκλογικού επιτελείου του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τη Ρωσία αναμένεται να συναντηθεί ο πρώην επικεφαλής στρατηγικής του Λευκού Οίκου Στίβεν Μπάνον. Η συνάντηση αυτή θα απαλλάξει τον Μπάνον από την κατάθεσή του σε Συμβούλιο Ενόρκων, όπως είχε διαφανεί το περασμένο 48ωρο. Η εξέλιξη, μεταξύ άλλων, αντανακλά το μεγάλο παζάρι που γίνεται ανάμεσα σε Λευκό Οίκο και την ομάδα του ειδικού ερευνητή Ρ. Μιούλερ, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ενδοαστικής κόντρας στις ΗΠΑ.

Η ημερομηνία συνάντησης του Μπάνον με τους ειδικούς ερευνητές δεν ανακοινώθηκε. Ωστόσο, άσχημη εντύπωση προκάλεσε νωρίτερα η σιωπή που τήρησε στο μεγαλύτερο μέρος της κατάθεσης που κλήθηκε να δώσει αργά προχτές βράδυ σε σχετική επιτροπή της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Νωρίτερα, ο πρώην μάνατζερ της προεκλογικής εκστρατείας του Προέδρου Τραμπ, Κόρεϊ Λεβαντόφσκι, και ο στενός βοηθός του στο Λευκό Οίκο, Ρικ Ντιαρμπόρν, κατέθεσαν στην Επιτροπή Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων «κεκλεισμένων των θυρών» για τις πιθανές σχέσεις τους με τη Ρωσία.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ