Πέμπτη 11 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Επιδείνωση του καιρού προβλέπει η ΕΜΥ

Επιδείνωση του καιρού από την Παρασκευή 12 Γενάρη, από τα δυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά ισχυρές βροχές, καταιγίδες, χιονοπτώσεις και θυελλώδεις βόρειους ανέμους, 8 και πιθανόν 9 μποφόρ στο Αιγαίο, προβλέπει με έκτακτο δελτίο της η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νησιά του Ιονίου και βαθμιαία στη δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο και από το βράδυ την υπόλοιπη Στερεά, την Εύβοια, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και την κεντρική Μακεδονία.

Θα επηρεαστούν επίσης η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Στερεά (κυρίως η ανατολική), η Εύβοια, οι Κυκλάδες, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και η Κρήτη.

Οι πυκνές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν σε όλα τα ορεινά, καθώς και στις περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας (πάνω από τα 700 μέτρα) από το βράδυ της Παρασκευής. Επίσης σε Μακεδονία, Θεσσαλία, Στερεά (με ενδεικτικό υψόμετρο 400 - 600 μέτρα).

Η ΕΜΥ προειδοποιεί ότι παρά τη σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων την Κυριακή, οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν στα ορεινά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας, μέχρι και την Τρίτη 16 Γενάρη.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ