Τρίτη 9 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για την Εθνική παίδων

Πανηγυρική πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πήρε η Εθνική βόλεϊ παίδων, τερματίζοντας πρώτη και αήττητη στον προκριματικό όμιλο που έγινε στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη». Ετσι, θα δώσει το «παρών» στη διοργάνωση μετά από 7 χρόνια. Η τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Απρίλη (7 - 15) στη Σλοβακία. Για τον προκριματικό όμιλο η Ελλάδα επιβλήθηκε άνετα της Πορτογαλίας με 3-0, της Λετονίας με 3-1 και της Ισπανίας με 3-0.

  • Συγχαρητήριες ανακοινώσεις για την επιτυχία της Εθνικής παίδων εξέδωσαν η Ομοσπονδία βόλεϊ και ο σύνδεσμος των παικτών (ΠΑΣΑΠ).
  • Challenge Cup γυναικών: Με εφαλτήριο τη νίκη στον πρώτο αγώνα εκτός έδρας με 3-2, η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού στοχεύει στην πρόκριση στους «16» του Challenge Cup υποδεχόμενη την ισπανική Λογκόρνιο (18.00 - Cosmote Sports 6), στη ρεβάνς για τους «32» της διοργάνωσης.
  • Volley League ανδρών: Η καινούργια βαθμολογική απώλεια του ΠΑΟΚ δίνει πλέον νέα τροπή στη «μάχη» της 2ης θέσης, μετά τη 12η αγωνιστική, με τον Φοίνικα Σύρου να «καραδοκεί». Τα αποτελέσματα: Κηφισιά - ΠΑΟΚ 2-3, Νίκη Αιγινίου - Φοίνικας Σύρου 1-3, Ολυμπιακός - Παμβοχαϊκός 3-0, Παναχαϊκή - Εθνικός Πειραιώς 0-3, Ηρακλής Θεσσαλονίκης - Ηρακλής Χαλκίδας 3-0, Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Παναθηναϊκός 3-0. Στη βαθμολογία προηγείται ο Ολυμπιακός με 36 βαθμούς και ακολουθούν ΠΑΟΚ με 26 (με ένα παιχνίδι λιγότερο), Φοίνικας Σύρου με 24 κ.λπ.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ