Τετάρτη 22 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Παρέμβαση ενάντια στην επικίνδυνη καύση σκουπιδιών της ΑΓΕΤ

Τις επικίνδυνες αποφάσεις της κυβέρνησης για την αδειοδότηση της καύσης των επικίνδυνων καρκινογόνων σκουπιδιών στην ΑΓΕΤ υλοποιεί η δημοτική αρχή Βόλου (Μπέος - Θεοδώρου), προωθώντας τις παραπέρα με τα σχέδια για την παραγωγή SRF. Ταυτόχρονα, προχωρεί σε διώξεις σε βάρος όσων διαφωνούν και αγωνίζονται ενάντια σ' αυτές τις αποφάσεις, όπως φάνηκε και με τις μηνύσεις που υπέβαλε και οι οποίες οδήγησαν σε συλλήψεις, μετά τα όσα συνέβησαν στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σε ανακοίνωσή της η ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ επισημαίνει: «Κυβέρνηση και δημοτική αρχή έχουν κοινό παρονομαστή την κερδοφορία και ανταγωνιστικότητα των επιχειρηματικών ομίλων. Για την προώθηση αυτών των συμφερόντων χρησιμοποιούν και το μαστίγιο μαζί με το καρότο».

Η ΤΕ καλεί τους εργαζόμενους και τις λαϊκές οικογένειες του Βόλου να καταδικάσουν τη στάση της δημοτικής αρχής και την πολιτική της κυβέρνησης. Να απαιτήσουν να σταματήσουν οι διώξεις απέναντι σε όσους αγωνίζονται στο δήμο, που προεκτείνονται και σε όσους έχουν διαφορετική θέση από αυτή της δημοτικής αρχής. Να κλείσουν τα αυτιά σε όσους προβάλλουν ως «πολυτέλεια» στις σημερινές συνθήκες την πάλη για την Υγεία, τον καθαρό αέρα, τις ανθρώπινες συνθήκες ζωής. Να απαιτήσουν αγωνιστικά το σταμάτημα της καύσης σκουπιδιών στην ΑΓΕΤ, να μην περάσουν τα σχέδια της δημοτικής αρχής για παραγωγή SRF.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ