Σάββατο 18 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Δεν έχει θαύματα εδώ»

Ο Θανάσης Χουλιαράς, γνωστός τα τελευταία χρόνια από τη δουλειά του ως τραγουδιστής των «KollektivA» και μέσα από διάφορες μουσικοθεατρικές παραστάσεις και musical, κυκλοφορεί το πρώτο του προσωπικό album με τίτλο «Δεν έχει θαύματα εδώ».

Πρόκειται για μια συλλογή τραγουδιών, που, αντλώντας επιρροές από διάφορα είδη και στιλ και αξιοποιώντας ένα πλούσιο φάσμα ενορχηστρωτικών προσεγγίσεων, επιδιώκει να αποτελέσει μια ξεχωριστή πρόταση ελληνικού τραγουδιού σήμερα.

Τραγούδια που έχουν κοινό θεματικό τόπο το ταξίδι, την πορεία, την αναζήτηση και στοχάζονται πάνω στον καταλυτικό τρόπο που αυτά επιδρούν στο υποκείμενό τους. Μποέμικες ωραιότητες και αδιάφορες ρουτινιάρικες μετακινήσεις. Μικρές καθημερινές οδύσσειες και καθοριστικά ταξίδια ζωής. Μοναχικές πορείες που μπορεί να οδηγήσουν σε μια βαθύτερη κατανόηση του «μαζί».

Με διάχυτη μια θεατρική ερμηνευτική διάθεση και μουσικές που δεν φοβούνται να πειραματιστούν, τα τραγούδια του album θέλουν να γίνουν η σπίθα που θα ανάψει τη φωτιά του επόμενου ταξιδιού.

Ηχογράφηση / Μείξη: Γιώργος Θεοφάνους, «Studio KollektivΑ». Mastering: Νάσος Νομικός, «Vu Productions Mastering Studio». Photo Session: Αφροδίτη Ζαγγανά. Συμμετέχουν οι μουσικοί: Γιώργος Θεοφάνους (Ηλεκτρικές/ ακουστικές/ κλασικές κιθάρες, μπάσο, πιάνο, πλήκτρα, φυσαρμόνικα, theremin, programming), Αμέρισσα Φτούλη (Φωνητικά), Δημήτρης Γιαννούχος (Τύμπανα), Κώστας Σταυρόπουλος (Κόντρα μπάσο), Χρήστος Δαλιάνης (Βιολί), Κώστας Εγγλέζος (Πιάνο).


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org