Πέμπτη 16 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΔΙΕΘΝΗ
ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΜΟΣΧΑ.-- Την αντίδραση της ρωσικής κυβέρνησης προκάλεσαν οι πρόσφατες κατηγορίες της Βρετανίδας πρωθυπουργού, Τερέζα Μέι, ότι η Ρωσία «επεμβαίνει σε εκλογές» και ότι «φυτεύει» ψεύτικες ειδήσεις σε ΜΜΕ. «Οι δηλώσεις της είναι ψεύτικες ειδήσεις», αντέτεινε η ρωσική πρεσβεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Κάτω Βουλής της Ρωσίας, Λεονίντ Σλούτσκι, επίσης αρνήθηκε τις κατηγορίες και κάλεσε το Ηνωμένο Βασίλειο σε αμοιβαίο διάλογο.

ΣΕΟΥΛ.-- Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε χτες στις νοτιοανατολικές ακτές της Νότιας Κορέας, 9,3 χιλιόμετρα βορειοδυτικά από το λιμάνι Ποχάνγκ, προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές.

ΜΟΣΧΑ.-- Εξι άνθρωποι σκοτώθηκαν μετά τη σύγκρουση μικρού αεροσκάφους κατά τη διάρκεια της προσγείωσής του στο Καμπάροβσκ, στην περιοχή της ρωσικής Απω Ανατολής. Μόνο ένα τρίχρονο κοριτσάκι ανασύρθηκε ζωντανό από τα συντρίμμια, το οποίο νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση σε νοσοκομείο του Νέσλακ. Τα αίτια της πρόσκρουσης δεν είχαν διευκρινιστεί.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ