Πέμπτη 9 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
Πολιτιστικές Ομάδες στο Στέκι της ΚΝΕ

Η Επιτροπή Πολιτισμού του ΚΣ της ΚΝΕ καλεί νέους που έχουν μεράκι για τη μουσική, το θέατρο και το χορό να συμμετάσχουν και φέτος στη δραστηριότητα των Πολιτιστικών Ομάδων της ΚΝΕ, να «ταξιδέψουν» στα μονοπάτια της Τέχνης και του Πολιτισμού που «δεν αρκείται στην αναγνώριση της πραγματικότητας» αλλά προβληματίζει, διαπαιδαγωγεί και εμπνέει για την αλλαγή της! Η ΚΝΕ γνωρίζει τη μεγάλη ανάγκη που υπάρχει σήμερα για δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου.

Με «σπίτι» τους το Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας, που λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 έως τις 21.00, στην οδό Τροίας 36 στη Βικτώρια, θα φιλοξενηθούν οι εξής ομάδες: Θεατρική Ομάδα, Μουσικό Συγκρότημα της ΚΝΕ, Σύνολα Κλασικής Μουσικής και Ομάδα Χορού.

Η Επιτροπή Πολιτισμού του ΚΣ της ΚΝΕ καλεί επίσης όσους ασχολούνται με τη φωτογραφία, τον κινηματογράφο, τα εικαστικά, να συμμετάσχουν στις δραστηριότητες του Στεκιού.

Ακόμα, θα συνεχιστούν και αυτή τη χρονιά τα μαθήματα μουσικής στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας, με τμήματα κλασικής κιθάρας, φωνητικής και θεωρίας μουσικής. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 25 του Νοέμβρη.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ