Παρασκευή 3 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Δοκιμάζεται το αήττητο

Με τον αέρα της κορυφής και του απόλυτου των νικών μέχρι τώρα στην Ευρωλίγκα, τα οποία αμφότερα μοιράζεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε στη Βαρκελώνη την Μπαρτσελόνα (22.00 - Νοvasports 2) για την 5η αγωνιστική. Παρά το κακό ξεκίνημα των «Μπλαουγκράνα» (1 νίκη - 3 ήττες), η αναμέτρηση θεωρείται γερό τεστ για την ελληνική ομάδα και η μεγαλύτερη έως τώρα πρόκληση για τη διατήρηση του αήττητου, μετά τους επίσης δύσκολους αλλά και νικηφόρους αγώνες κόντρα σε Μπασκόνια, Μάλαγα, Κίμκι και Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος. Οπως εξήγησε, η Μπαρτσελόνα αυτή τη στιγμή μοιάζει με πληγωμένο θηρίο, κάτι που την καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνη. «Η αποστολή μας ήταν έτσι κι αλλιώς δύσκολη και γίνεται ακόμη πιο δύσκολη με αυτά τα δεδομένα. Πρέπει να είμαστε πολύ έτοιμοι για μια Μπαρτσελόνα που θα προσπαθήσει να αντιδράσει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κόουτς του Ολυμπιακού.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά πλάνα, ο Γ. Σφαιρόπουλος εστίασε στην ανάγκη για έλεγχο του ρυθμού καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα. Από την αποστολή θα απουσιάσει και πάλι ο τραυματίας Βασίλης Σπανούλης, ενώ αμφίβολος είναι ο Μάντζαρης. Αντίθετα, το «παρών» θα δώσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Καναδός Κάιλ Γουίλτζερ (γιος του παλιού παίκτη του Αρη).

  • Αλλα σημερινά παιχνίδια: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ζαλγκίρις Κάουνας (19.00 - Novasports 2), Eφές - Μάλαγα (19.30 - Νovasports 1).

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ