Παρασκευή 3 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Συμφωνία ΕΠΟ - Λίγκας για τις άδειες

Σε συμφωνία κατέληξαν ΕΠΟ και Super League σχετικά με το επίμαχο ζήτημα που αφορούσε την ανάκληση αδειών των ΠΑΕ εν μέσω της αγωνιστικής σεζόν. Οπως ορίζεται από το άρθρο 14 του κανονισμού, αν μια ΠΑΕ δε συνεχίσει να πληροί οποιαδήποτε από τις προϋποθέσεις για την έκδοση της άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα, η άδεια ανακαλείται. Από μεριάς Λίγκας υπήρξε αίτημα να παύσει να ισχύει αυτό, ώστε να μην προκύπτει ανισορροπία ανάμεσα στις ομάδες. Το αίτημα έγινε τελικά δεκτό απ την ΕΠΟ, όπως επισημοποιήθηκε σε σχετική συνάντηση των δύο πλευρών.

  • Με απαγόρευση εισόδου για ένα μήνα στους αγωνιστικούς χώρους και πρόστιμο 5.000 ευρώ τιμωρήθηκε από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ανάλογου ύψους χρηματικό πρόστιμο επιβλήθηκε και στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.
  • Με πρόστιμο 11.000 και 8.000 ευρώ αντίστοιχα τιμωρήθηκαν η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η ΠΑΕ Πανιώνιoς, για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στο πλαίσιο των αναμετρήσεων της 9ης αγωνιστικής.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ