Σάββατο 7 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TA ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Λεπτές ισορροπίες στον 1ο όμιλο

Στα παιχνίδια του 1ου ομίλου, όπου τα πράγματα παραμένουν ανοιχτά τόσο για την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση στη Ρωσία όσο και για τη δεύτερη που οδηγεί στα μπαράζ, με τέσσερις ομάδες να τις διεκδικούν, επικεντρώνεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια του προγράμματος. Αυτές που καίγονται είναι η νυν πρωτοπόρος Γαλλία, που δίνει μάχη για την απευθείας πρόκριση με τη δεύτερη Σουηδία, ενώ κάποιες λιγοστές ελπίδες για τη 2η θέση έχουν επίσης Ολλανδία και Βουλγαρία. Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει η δοκιμασία της Γαλλίας στη Σόφια κόντρα στη Βουλγαρία.

  • Το πρόγραμμα: Σουηδία - Λουξεμβούργο (19.00 Cosmote Sports 3), Λευκορωσία - Ολλανδία (21.45 Cosmote Sports 3). Βουλγαρία - Γαλλία (21.45 Cosmote Sports 2).
  • Η βαθμολογία: Γαλλία 17, Σουηδία 16, Ολλανδία 13, Βουλγαρία 12, Λουξεμβούργο 5, Λευκορωσία 5.
2ος όμιλος: Μάχη πρωτιάς για Ελβετία και Πορτογαλία

Στο 2ο όμιλο Ελβετία και Πορτογαλία, που έχουν ήδη εξασφαλίσει τις θέσεις πρόκρισης, δίνουν τη δική τους μάχη για την πρωτιά και την απευθείας πρόκριση, κάτι που αναμένεται να κριθεί στη μεταξύ τους μονομαχία στο φινάλε. Πριν απ' αυτή, σήμερα, και οι δύο έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα σημαντικό τεστ δυνάμεων με θεωρητικά αντιπάλους του χεριού τους.

  • Το πρόγραμμα: Ν. Φερόε - Λετονία (19.00 Cosmote Sports 8), Ανδόρα - Πορτογαλία (21.45 Cosmote Sports 8), Ελβετία - Ουγγαρία (21.45 Cosmote Sports 7)
  • Η βαθμολογία: Ελβετία 24, Πορτογαλία 21, Ουγγαρία 10, Ν. Φερόε 8, Ανδόρα 4, Λετονία 3.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ