Σάββατο 7 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Εξασφάλισαν την πρόκριση Γερμανία και Αγγλία

Η Γερμανία και η Αγγλία εξασφάλισαν και πρακτικά την παρουσία τους στην τελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας, μετά τα παιχνίδια που άνοιξαν την αυλαία της 9ης αγωνιστικής των προκριματικών στους ομίλους.

Για τον 3ο όμιλο, η Γερμανία δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει εκτός έδρας της Β. Ιρλανδίας με 3-1 και να «κλειδώσει» την πρώτη θέση, ενώ οι Βορειοϊρλανδοί έχουν εξασφαλίσει τη 2η θέση και τα μπαράζ. Στους άλλους αγώνες του ομίλου είχαμε: Σαν Μαρίνο - Νορβηγία 0-8, Αζερμπαϊτζάν - Τσεχία 1-2. Η βαθμολογία: Γερμανία 27, Β. Ιρλανδία 19, Τσεχία 12, Αζερμπαϊτζάν 10, Νορβηγία 10, Σαν Μαρίνο 0.

Στον 6ο όμιλο, η Αγγλία, σκοράροντας για μια ακόμα φορά στις καθυστερήσεις, νίκησε τη Σλοβενία με 1-0 και σφράγισε το απευθείας εισιτήριο για τη Ρωσία. Η Σκωτία απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για τη 2η θέση, μετά το 1-0 επί της Σλοβακίας, ωστόσο Σλοβάκοι και Σλοβένοι διατηρούν ελπίδες. Στον τρίτο αγώνα του ομίλου: Μάλτα - Λιθουανία 1-1. Η βαθμολογία: Αγγλία 23, Σκωτία 17, Σλοβακία 15, Σλοβενία 14, Λιθουανία 6, Μάλτα 1.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ