Πέμπτη 14 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Προβληματισμός και κατήφεια

Προβληματισμός και κατήφεια χαρακτηρίζουν την επόμενη μέρα της πρεμιέρας του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά την εντός έδρας ήττα από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας με 3-2 (Ντουμπιά 2', Ζέλσον Μαρτίνς 13', Μπρούνο Φερνάντες 43' - Πάρντο 88', 92').

Το «ποδαρικό» κάθε άλλο παρά αυτό που ευελπιστούσαν οι «ερυθρόλευκοι» ήταν, και μάλιστα με το «καλημέρα» τα πράγματα γι' αυτούς έγιναν χειρότερα. Και αυτό γιατί η εντός έδρας ήττα προήλθε από τη θεωρητικά βασική αντίπαλο των πρωταθλητών Ελλάδας στη μάχη για την τρίτη θέση του ομίλου και τη συνέχεια στο Εuropa League, με δεδομένο ότι Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους είναι τα ακλόνητα φαβορί για τις δύο πρώτες θέσεις και την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Την ίδια στιγμή, για τον Ολυμπιακό χάθηκε μια καλή ευκαιρία για συγκομιδή βαθμού ή βαθμών στο ξεκίνημα των υποχρεώσεών του, που θα του έδινε άλλο «αέρα» ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί, με τις δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις με Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα.

Πέραν αυτών όμως, ο προβληματισμός έχει να κάνει περισσότερο με την εμφάνιση της ομάδας, η οποία σε γενικές γραμμές φάνηκε αδιάβαστη έναντι των αντιπάλων. Οι τελευταίοι, εκμεταλλευόμενοι τα λάθη των γηπεδούχων, κυριάρχησαν σε όλο το πρώτο μέρος, όπου εκτός των τριών γκολ που σημείωσαν είχαν και δύο δοκάρια, αλλά και αρκετές ευκαιρίες για ακόμα περισσότερα γκολ. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο, με τα γκολ του Πάρντο στο τέλος απλά να μειώνουν το μέγεθος της ήττας.

  • Στο άλλο ματς του ομίλου, η Μπαρτσελόνα με κορυφαίο τον Μέσι επικράτησε της Γιουβέντους με 3-0 (Μέσι 45', 69', Ράκιτιτς 56'). Η βαθμολογία: Μπαρτσελόνα 3, Σπόρτινγκ 3, Ολυμπιακός 0, Γιουβέντους 0.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ