Πέμπτη 14 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΡΙΕΚΑ - ΑΕΚ
Πρεμιέρα με παγίδες για την «Ενωση»

Μια αποστολή με αρκετές παγίδες περιλαμβάνει η επιστροφή της ΑΕΚ σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης, καθώς η «Ενωση» αντιμετωπίζει απόψε στην Κροατία (20.00, Cosmote Sports 2) τη Ριέκα για την 1η αγωνιστική του Δ' ομίλου του Europa League. Στον άλλο αγώνα του ομίλου, επίσης σήμερα (20.00 Cosmots Sports 3), η Αούστρια Βιέννης, θεωρητικά ο βασικός αντίπαλος της ελληνικής ομάδας στη μάχη της πρόκρισης στον επόμενο γύρο (όπου συνεχίζουν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου), υποδέχεται το ακλόνητο φαβορί για την πρωτιά, την ιταλική Μίλαν.

Οι «κιτρινόμαυροι», προερχόμενοι από την ευρεία νίκη επί της Λάρισας για το πρωτάθλημα και με καλή ψυχολογία από το ξεκίνημά της στη σεζόν, επιδιώκουν κόντρα στην ομάδα που απέκλεισε ο Ολυμπιακός από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ να κάνουν νικηφόρο «ποδαρικό» στον όμιλο. Ο τεχνικός της ελληνικής ομάδας Μανόλο Χιμένεθ, μιλώντας για το παιχνίδι, τόνισε πως βασική επιδίωξη της ομάδας του είναι να μείνει αήττητη στην πρεμιέρα του ομίλου. Χαρακτήρισε τον αγώνα ιδιαίτερα δύσκολο, γι' αυτό, όπως είπε, χρειάζεται πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη γενικότερη αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας του στο παιχνίδι.

Στα αγωνιστικά, η ΑΕΚ καλείται να ξεπεράσει για σήμερα τις πολλές απουσίες σημαντικών παικτών, αφού εκτός αποστολής έμειναν οι Γαλανόπουλος, Λαμπρόπουλος, Γιακουμάκης, Τσιγκρίνσκι, καθώς και ο Γκάλο, που ένιωσε ενοχλήσεις λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας. Στα θετικά για τον Χιμένεθ η παρουσία του Σιμόες στην αποστολή, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον προσαγωγό.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ