Πέμπτη 6 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πακέτα προσφορών για τις παραστάσεις του Εθνικού στην Επίδαυρο

Από την Τρίτη 4 Ιούλη ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων, που εντάσσονται στα ειδικά πακέτα προσφορών για τις καλοκαιρινές παραγωγές του Εθνικού Θεάτρου που θα παρουσιαστούν στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου. Το Εθνικό Θέατρο συνεχίζει και φέτος τα ειδικά πακέτα προσφορών - μια ενέργεια που ξεκίνησε πιλοτικά πριν από δυο χρόνια. Τα πακέτα προσφορών αφορούν τις παραστάσεις «Ειρήνη» του Αριστοφάνη, μια μουσική παράσταση σε σύνθεση Νίκου Κυπουργού, που θα παρουσιαστεί στις 21 και 22 Ιούλη, και την «Αλκηστη» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου, που θα παρουσιαστεί στις 28 και 29 Ιούλη.

Προσφέρονται 1.000 εισιτήρια ανά μέρα στην τιμή των 16 ευρώ για το άνω διάζωμα και 500 εισιτήρια ανά μέρα στην τιμή των 26 ευρώ στο κάτω διάζωμα, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς προς και από το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου. Στα πούλμαν τους θεατές θα συνοδεύουν θεατρολόγοι, οι οποίοι θα τους παρέχουν στοιχεία για τους συγγραφείς και την εποχή τους, για τα έργα, το είδος και την παράσταση.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται στο κεντρικό ταμείο του Φεστιβάλ Αθηνών, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), από 4 έως και 19 Ιούλη για την «Ειρήνη» και 4 έως και 26 Ιούλη για την «Αλκηστη».

Ωρες αγοράς των εισιτηρίων: Τρίτη έως Παρασκευή 9.00 - 16.00 και Σάββατο 10.00 - 15.00.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ