Τετάρτη 5 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - SUPER LEAGUE
Μεταγραφικό «μπαράζ» από ΑΕΚ, Ολυμπιακό

Το μεταγραφικό «μπαράζ» με στόχο την ενίσχυση για τη νέα σεζόν συνεχίστηκε ακατάπαυστα χτες στην ΑΕΚ. Την ώρα που η «Ενωση» ανακοίνωνε την απόκτηση του Σέρβου αμυντικού Ούρος Τσόσιτς, προσγειωνόταν στην Ελλάδα επίσης για λογαριασμό των «κιτρινόμαυρων» ο Ισλανδός διεθνής Αρνορ Τραούστασον. Αρχικά η ΠΑΕ οριστικοποίησε με ανακοίνωσή της την 6η μεταγραφή για φέτος, με την απόκτηση για 3+1 χρόνια του 25χρονου Σέρβου αμυντικού, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Εμπολι. Την ίδια στιγμή, στα «σκαριά» βρίσκεται για τους διοικούντες της «Ενωσης» και μια ακόμη περίπτωση, αυτή του 24χρονου Ισλανδού διεθνούς φορ Αρνορ Τραούστασον, ο οποίος από χτες είναι στην Ελλάδα για τις τελικές συζητήσεις, προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην ΑΕΚ από την Ραπίντ Βιέννης όπου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Νιγηριανός επιθετικός Εμάνουελ Εμενίκε από τη Φενερμπαχτσέ αποτελεί από χτες το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού. Ο 30χρονος παίκτης ήρθε χτες στην Ελλάδα, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και πλέον αυτό που απέμενε μέχρι αργά χτες το απόγευμα ήταν η επίσημη ανακοίνωση. Την ίδια στιγμή, οι πληροφορίες θέλουν τελειωμένη για τους πρωταθλητές Ελλάδας και την περίπτωση του Μαροκινού χαφ Μεχντί Καρσελά της Γρανάδα, με τους «ερυθρόλευκους» να τα έχουν βρει τόσο με τον παίκτη και την ομάδα όσο και με την Μπενφίκα, η οποία διατηρεί δικαίωμα ποσοστού επί της μεταγραφής.

ΠΑΟ: Τη θετική απάντηση του προέδρου της πορτογαλικής Μπράγκα περιμένουν στον Παναθηναϊκό προκειμένου να ολοκληρώσουν την απόκτηση του 24χρονου Σέρβου επιθετικού, Νίκολα Στοΐλκοβιτς, όπως αναφέρουν πηγές από την Πορτογαλία. Σύμφωνα με αυτές, οι «πράσινοι» βρίσκονται κοντά στην πραγματοποίηση της μεταγραφής, με τη μορφή δανεισμού του παίκτη για ένα χρόνο και οψιόν αγοράς για το 2018.

ΠΑΟΚ: Εντός της ημέρας αναμένονται εξελίξεις στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μεξικανό τερματοφύλακα Γκιγιέρμο Οτσόα, ένα από τα πλέον φλέγοντα ζητήματα στον «Δικέφαλο» αυτή τη στιγμή. Αν και οι πληροφορίες θέλουν τον παίκτη να οδεύει προς τη Μαρσέιγ, στον ΠΑΟΚ διατηρούν την αισιοδοξία τους ότι το θέμα μπορεί να έχει θετική κατάληξη γι' αυτούς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τη διεκδίκηση του Αλεχάντρο «Τσόρι» Ντομίνγκεζ, εστιάζοντας στο γεγονός ότι έχει χαθεί χρόνος περιμένοντας τον παίκτη να αποφασίσει. Επίσης η «Ελαφρά Ταξιαρχία» φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Τάσου Λαγού, που έμεινε ελεύθερος από τη γερμανική Βίρτσμπουργκερ Κίκερς.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
«Ηχηρή» προσθήκη με Λιούμπισιτς η ΑΕΚ(2024-02-01 00:00:00.0)
Οριστικά στον ΠΑΟΚ ο Αντριάν Περέιρα(2020-09-11 00:00:00.0)
Τα τυπικά για Κρίστιτσιτς στην ΑΕΚ(2018-12-28 00:00:00.0)
Διπλό «χτύπημα» στο φινάλε από τον ΠΑΟΚ(2018-02-01 00:00:00.0)
Πήρε Ντιελνά(2012-05-31 00:00:00.0)
Κατέληξε στον Σίργκουντσον(1999-08-13 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ