Τετάρτη 5 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
BASKET LEAGUE
«Αντίο» από Μπουρούση, επιστροφή Βουγιούκα

ΠΑΟ: Τελικά ο ...καπνός που άρχισε να διαφαίνεται πριν από τρεις μέρες, με τις αινιγματικές δηλώσεις του παίκτη για τη συνέχιση της καριέρας του, δεν ήταν χωρίς φωτιά στην περίπτωση του Παναθηναϊκού και του Γιάννη Μπουρούση. Οπως ανακοινώθηκε επίσημα χτες, οι δρόμοι των δύο πλευρών χώρισαν μετά από ένα χρόνο συνεργασίας και παρά το γεγονός ότι υπήρχε άλλος ένας χρόνος στο συμβόλαιο του παίκτη. Οι πληροφορίες πάντως θέλουν τον Γιάννη Μπουρούση να έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα της Κίνας (ενώ κάποιες άλλες κάνουν λόγο για ενδιαφέρον και από την πρώην ομάδα του, τη Μπασκόνια). Με ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός ευχαρίστησε τον παίκτη για την προσφορά του στην ομάδα.

Την ίδια στιγμή, από τους «πράσινους» ανακοινώθηκε και επίσημα η επιστροφή μετά από 5 χρόνια του Ιαν Βουγιούκα στην ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια, με τον παίκτη να καλείται να καλύψει το κενό που αφήνει ο Γιάννης Μπουρούσης.

ΑΡΗΣ: Τις συζητήσεις του Παναγιώτη Γιαννάκη με την ομάδα όπου μεγαλούργησε ως παίκτης, τον Αρη, προκειμένου προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του, επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του Ελληνα τεχνικού Μάριος Ολύμπιος, μιλώντας στον ρ/σ «Yellow Radio 92.8». Οπως είπε, οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, με αρκετά θέματα να έχουν λυθεί, ενώ από την άλλη μίλησε και για την πρόθεση του Παναγιώτη Γιαννάκη να επιστρέψει στον Αρη και να βοηθήσει την ομάδα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ