Τετάρτη 28 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Τελειώνει το «σίριαλ» με Μπεργκ

Το «σίριαλ» με τη μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ από τον Παναθηναϊκό στην Αλ Αΐν των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων φαίνεται να φτάνει στο τέλος του, αφού όλες οι χτεσινές πληροφορίες έκαναν λόγο για τελειωμένη υπόθεση. Ο Παναθηναϊκός και η αραβική ομάδα φέρονται ότι συμφώνησαν στη «μετακόμιση» του Σουηδού επιθετικού, παρά τις διαμάχες των τριών πλευρών το τελευταίο διάστημα. Την ίδια ώρα οι πληροφορίες θέλουν την «πράσινη» ΠΑΕ να καρπώνεται από τη μεταγραφή περίπου 2,5 εκατ. ευρώ, ποσό αρκετά μικρότερο της ρήτρας που υπήρχε στο συμβόλαιο του παίκτη για μεταγραφή (5 εκατ. ευρώ), εξαιτίας των οφειλών της προς τον Μπεργκ που δεν επιτρέπουν ενεργοποίηση της ρήτρας. Μάλιστα, με αφορμή και αυτό το θέμα, υπήρξε διαμάχη του Παναθηναϊκού για τις κινήσεις του ίδιου του παίκτη και της αραβικής ομάδας.

ΑΕΚ: Σε συμφωνία με τη Λανς για την απόκτηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη για τα επόμενα τρία χρόνια φέρεται πως ήρθε οριστικά η ΑΕΚ, με τον παίκτη να αναμένεται σήμερα στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει τα τυπικά της μεταγραφής. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός επιστρέφει στην «Ενωση» μετά από έξι χρόνια, καθώς είχε αγωνιστεί στην ΑΕΚ τη σεζόν 2011-12, και πάλι υπό τις οδηγίες του Μανόλο Χιμένεθ. Επίσης έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό δυο φορές, με τελευταία την περσινή σεζόν. Εξάλλου η ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσημα και το τέλος της συνεργασίας με τους Δημήτρη Κολοβέτσιο και Ρόναλντ Βάργκας. Χτες πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της ομάδας για τη νέα χρονιά στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Θετικό κρίνεται το δείγμα του Ολυμπιακού στη δεύτερη φιλική αναμέτρηση που έδωσε στο πλαίσιο της προετοιμασίας του στο Ζέεφελντ, με αντίπαλο τη βουλγαρική Λουντογκόρετς, με την οποία ήρθε ισόπαλος 1-1. Οι πρωταθλητές Ελλάδας κόντρα στην πιο προχωρημένη σε προετοιμασία αντίπαλό τους έδειξαν καλά στοιχεία, και μάλιστα σε ένα ιδιαίτερα σκληρό για φιλικό προετοιμασίας παιχνίδι. Η ελληνική ομάδα άνοιξε το σκορ με τον Φορτούνη στο 34', για να ισοφαρίσει ο Μαρσελίνιο στο 44' για τη Λουντογκόρετς.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ