Τετάρτη 22 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
BASKET LEAGUE
Ανακοίνωσε Σαντ-Ρος ο ΠΑΟ

Την απόκτηση του Κουβανού πρώην παίκτη της ΑΕΚ και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Χάουαρντ Σαντ-Ρος, ανακοίνωσε και επίσημα χτες η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας δύο χρόνων. Οι δύο πλευρές βρέθηκαν σε επαφή το τελευταίο διάστημα μετά την αποδέσμευση του παίκτη από την ΤΣΣΚΑ, όπου αγωνιζόταν από τα μέσα της περασμένης σεζόν με μεταγραφή από την ΑΕΚ. Ο 29χρονος αγωνίστηκε ενάμιση χρόνο με την «Ενωση» και διέπρεψε σε Ελλάδα και Ευρώπη, κερδίζοντας έτσι τη μεταγραφή στη ρωσική ομάδα. Το συμβόλαιό του ήταν έκτασης 3,5 χρόνων, η ΤΣΣΚΑ όμως είχε το δικαίωμα να τον αποδεσμεύσει, όπως και έκανε προ ημερών. Ακολούθως οι «πράσινοι» κινήθηκαν άμεσα και έφτασαν σε συμφωνία με τον Κουβανό, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε λόγο για «σπουδαίο βήμα» στην καριέρα του.

Το Λαύριο επισημοποίησε τη συμφωνία του με τον Αμερικανό γκαρντ - φόργουορντ Τζάρεντ Σάβατζ, απόφοιτο του «Western Kentucky», με την ελληνική ομάδα να του προσφέρει την ευκαιρία να ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα.

Την απόκτηση του 24χρονου φόργουορντ Γιώργου Γκιουζέλη ανακοίνωσε ο Ηρακλής. Ο νεαρός παίκτης ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα του, Στέλιου Γκιουζέλη, ο οποίος είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του «Γηραιού» από το 1981 έως το 1990.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ