Κυριακή 25 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Με ισχυρό ΚΚΕ και Κοινωνική Συμμαχία ο λαός έχει τη δύναμη να αλλάξει πορεία

Πλατιά εξόρμηση των Κομματικών Οργανώσεων για τις πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ

  • Το κλίμα ευφορίας, που προσπαθεί να δημιουργήσει η κυβέρνηση, σε ένα λαό γονατισμένο και ματωμένο, με αφορμή την απόφαση του Γιούρογκρουπ, είναι προκλητικό και εξοργιστικό. Προσπαθεί να κρύψει ότι τα μέτρα που ψηφίστηκαν για τα επόμενα χρόνια, τα ματωμένα πλεονάσματα μέχρι το 2060, συν όλα τα υπόλοιπα που θα απαιτηθούν ως προαπαιτούμενα για την όποια ρύθμιση του χρέους, ισχύουν στο ακέραιο.
  • Η λύση στα σημερινά αδιέξοδα βρίσκεται στο δρόμο του αγώνα και της ανατροπής, μαζί με το ΚΚΕ, στο ριζικά διαφορετικό χαρακτήρα της οικονομίας και της εξουσίας. Αυτό που χρειάζεται είναι να ανασυνταχθεί το εργατικό κίνημα, να μπουν νέες δυνάμεις στη μάχη. Να ενωθούν σε μια μεγάλη Κοινωνική Συμμαχία οι εργατοϋπάλληλοι, οι μικροί επαγγελματίες και αγρότες.
  • Το ΚΚΕ έχει επεξεργασμένο Πρόγραμμα, ρεαλιστική πρόταση διεξόδου από την κρίση προς όφελος του λαού. Προϋπόθεση είναι η μαζική εργατική - λαϊκή ανατρεπτική πάλη. Οσοι διστάζουν μπροστά στο δρόμο της σύγκρουσης, ας σκεφτούν ότι οι θυσίες στο δρόμο του συμβιβασμού είναι και μεγαλύτερες και χωρίς ημερομηνία λήξης.

ΣΕΛ.  3

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ