Σάββατο 24 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Σημαντικά ενισχυμένο μετά τις αρχαιρεσίες

Τους εργαζόμενους που συμμετείχαν στις εκλογές του Συνδικάτου Μετάλλου Φθιώτιδας χαιρετίζει η νέα διοίκησή του, που συγκροτήθηκε σε Σώμα πριν από λίγες μέρες, χαρακτηρίζοντας επιτυχείς τις μάχες για τη μαζικοποίηση του συνδικάτου και τις αρχαιρεσίες.

Συγκεκριμένα, υπετριπλασιάστηκαν τόσο τα μέλη του Συνδικάτου όσο και οι ψηφίσαντες: Τα μέλη έφτασαν τα 400 από 120 και οι ψηφίσαντες τους 221 από 67 που ήταν στις προηγούμενες αρχαιρεσίες, το 2015. Επιπλέον, εκλέχθηκαν 7 αντιπρόσωποι για το Εργατικό Κέντρο Λαμίας (από 2) και 2 αντιπρόσωποι για την Ομοσπονδία Μετάλλου (από 1).

Στη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου αποφασίστηκε η οργάνωση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στις αρχές του Ιούλη, με στόχο την ενοποίηση των αιτημάτων όλων των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ. Για την εξυπηρέτηση του στόχου αυτού, αποφασίστηκε ακόμα η δημιουργία Επιτροπών ανά τμήμα στις οποίες συμμετέχει όποιος εργαζόμενος θέλει. Ο ρόλος των Επιτροπών, σημειώνει το ΔΣ, είναι να φέρουν σε αυτό όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι ανά τμήμα και μαζί με αυτό να ιεραρχηθούν και να προτείνουν στη Γενική Συνέλευση μορφές πάλης για την επίλυσή τους. Η Γενική Συνέλευση θα αποφασίσει την τελική μορφή των αιτημάτων και τους τρόπους που θα τα διεκδικήσουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ