Τετάρτη 12 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΑΕ
Σολομώντεια λύση...

Υπό την αίρεση και τη «σκιά» της... τηλεκόντρας (διαμάχη καναλιών για ομάδες) θ' ανοίξει το Σάββατο η αυλαία του νέου επαγγελματικού πρωταθλήματος στην Α' Εθνική. Χτες η Εκτελεστική Επιτροπή στην ΕΠΑΕ όρισε τις ώρες αλλά και τις αναμετρήσεις που θα μεταδοθούν... κόβοντας το πεπόνι στη μέση. Και πάλι όμως, μάλλον είναι αδύνατο ν' αποφευχθούν τα προβλήματα.

Το Σάββατο στις 20.00 λοιπόν και την Κυριακή στις 19.00 το «ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ» θα δείξει τους αγώνες Ιωνικός - ΑΕΚ και ΟΦΗ - Εθνικός Αστέρας, αντίστοιχα. Ο «ΑΛΦΑ» την πρώτη μέρα θα μεταδώσει Ολυμπιακό - Ηρακλή (18.00) και τη δεύτερη θα δείξει (;) το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Αρη (20.45). Με το «Δικέφαλο του βορρά» (όπως και με τους Πανιώνιο, Εθνικό Αστέρα) όμως υπάρχει πρόβλημα, αφού η «ΝΕΤΜΝΕΝΤ» δε δέχεται την αποχώρησή του για τον «ΑΛΦΑ» και προτίθεται να καταφύγει στη Δικαιοσύνη. Εκτός των άλλων λοιπόν, θα καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα. Ετσι (βάσει της λογικής) αν γίνουν δεκτά, το παιχνίδι θα καλυφθεί από το «ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ», αν όχι κανονικά από τον «ΑΛΦΑ».

Οπως είναι εύκολα κατανοητό πάντως, το πρόβλημα παραμένει και σίγουρα τις επόμενες μέρες θα κορυφωθεί. Χτες στελέχη της διοργανώτριας υποστήριζαν ότι εν γένει (σ.σ. προς το παρόν) κριτήριο είναι και θα παραμείνει το «αντικειμενικό» ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Επίσης, ότι αναγνωρίζουν τις συμβάσεις που κατέθεσαν τα μέλη τους (ΠΑΕ) και όχι αυτές που επικαλούνται οι τηλεοπτικοί σταθμοί, εκτός φυσικά αν άλλα επιβάλλουν οι λειτουργοί της Θέμιδας.

Οι υπόλοιποι αγώνες θα γίνουν την Κυριακή στις 17.00.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ