Τετάρτη 12 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Στο βάθος ... αποχή

Μπορεί σε 11 μέρες να έχει προγραμματιστεί η πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος στην Α` Εθνική, αλλά πιθανόν το εναρκτήριο σφύριγμα να μη δοθεί. Η Ομοσπονδία Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας (ΟΔΠΕ) έχει έντονες διαφωνίες με ΓΓΑ, ΕΠΟ και στην ατμόσφαιρα πλανάται η αποχή. Χθες το προεδρείο της συναντήθηκε με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γ. Φλωρίδη, χωρίς όμως θετικό αποτέλεσμα.

Οι εκπρόσωποι των διαιτητών ζήτησαν στη σχετική τροπολογία που θα συζητηθεί (ως την Πέμπτη) στο Κοινοβούλιο τελικά να προβλεφτεί ότι ο αντιπρόσωπός τους στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας θα έχει δικαίωμα ψήφου. Το ίδιο και στις τριμελείς επιτροπές των ενωσιακών πρωταθλημάτων, όπου βέβαια εκεί θα εκπροσωπούνται από εκλεγμένο μέλος στο ΔΣ του τοπικού συνδέσμου. Η ΓΓΑ παρουσιάζεται αρνητική στο πρώτο, θετική στο δεύτερο αίτημα. Επίσης, η ΟΔΠΕ καταγγέλλει παραγκωνισμό και περιθωριοποίησή της μέσα από τις διατάξεις του νέου κανονισμού.

Στελέχη της θα επισκεφθούν τη Βουλή να ενημερώσουν τους εκπροσώπους των κομμάτων και αν δε γίνουν δεκτά τα αιτήματά τους, όπως ανέφερε χθες ο πρόεδρός της Ν. Ζαφείρης, «το προεδρείο δεν αποκλείει αποχή, αλλά δεν μπορεί να πει κάτι συγκεκριμένο. Πάντως, στη ΓΣ (Σάββατο) πολλοί σύνδεσμοι θα παρουσιαστούν μαχητικοί με πνεύμα αποχής»...


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org