Τετάρτη 21 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Τελείωσε πριν αρχίσει του Εμποκανί

Τελείωσε πριν καν αρχίσει ο Κονγκολέζος επιθετικός Ντιεμερσί Εμποκανί για τον Ολυμπιακό, αφού ο 31χρονος παίκτης απέτυχε να περάσει τα ιατρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε. Το ιατρικό επιτελείο των πρωταθλητών Ελλαδας διαπίστωσε προβλήματα στις αρθρώσεις στο γόνατο και στον δικέφαλο. Από πλευράς Ολυμπιακού δεν έδειξαν διάθεση να πάρουν το παραμικρό ρίσκο για την περίπτωση του Κονγκολέζου, και πλέον αναμένεται να στραφούν σε άλλες λύσεις.

ΑΕΚ: Πολύ κοντά σε συμφωνία με Λόπες

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ελντερ Λόπες βρίσκεται σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες η ΑΕΚ. Ο 28χρονος Πορτογάλος αριστερός οπισθοφύλακας, που έμεινε ελεύθερος από την ισπανική Λας Πάλμας (αν και είχε υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2018), φέρεται να είναι ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του Ντίντακ και η φημολογία τον ήθελε από χτες στην Αθήνα, για να ολοκληρωθούν τα τυπικά. Ο Λόπες πέρυσι αγωνίστηκε σε 15 ματς με τη Λας Πάλμας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Φιλικό για φιλανθρωπικό σκοπό

Φιλικός αγώνας μεταξύ Πανιωνίου και Ολυμπιακού θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιούλη, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στην οικογένεια του μικρού Βαγγέλη, ο οποίος παλεύει με τον παιδικό καρκίνο. Χτες η ΠΑΕ Πανιώνιος δημοσιοποίησε ένα βίντεο - κάλεσμα προς τον κόσμο του συλλόγου, ώστε να βρεθεί μαζικά στο γήπεδο και να βοηθήσει τη συγκεκριμένη ενέργεια. Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 10 ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ