Τρίτη 20 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα Τρίτη:

-- Στις 8 μ.μ., η ΤΟ Υπαίθρου Θεσσαλονίκης οργανώνει πολιτική συγκέντρωση, στο Ανατολικό Θεσσαλονίκης, με ομιλητή τον Σάκη Βαρδαλή, βουλευτή του ΚΚΕ.

-- Στις 8.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στον Αλμυρό Μαγνησίας για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ, θα μιλήσει ο Γιώργος Χαρίτος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., σύσκεψη της ΚΟΒ Αγίου Κωνσταντίνου - Σουφλαρίων Λάρισας

Αύριο Τετάρτη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Λαμία, στο Πολιτιστικό Κέντρο (Λεωνίδου 9 - 11), στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την Οχτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση, θα παρουσιαστεί το έργο του Αντόν Μακάρενκο «Παιδαγωγικό Ποίημα». Θα μιλήσει ο Τάσος Χρονάς, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΤΟ Τοπικής, Περιφερειακής και Κεντρικής Διοίκησης Αττικής του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση αφιερωμένη στην Οχτωβριανή Επανάσταση. Θα μιλήσει ο Βασίλης Οψιμος, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αυλή των γραφείων του Συνδικάτου ΟΤΑ (Ιωάννη Χρυσάφη 10 - Ηλιούπολη)

-- Στις 7 μ.μ., στην πλατεία Μετεώρων, η ΤΟ Β/Δ Θεσσαλονίκης οργανώνει συγκέντρωση, με ομιλήτρια την Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέα της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Στις 8 μ.μ., στο πάρκο του Αγίου Θεράποντα, οι ΚΟΒ Τούμπας Θεσσαλονίκης καλούν σε βιβλιοπαρουσίαση των εκδόσεων της «Σύγχρονης Εποχής» για την Οχτωβριανή Επανάσταση, με ομιλήτρια την Εφη Κουκούλα, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ